Paytrail

Ominaisuudet arjen hallintaan

Pidämme huolta siitä, että sinun ei tarvitse olla yksin maksuliikenteeseen liittyvien kysymysten kanssa.

Meillä on erinomainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa kysymyksissä. Kyse voi olla palvelun käyttöönotosta, yksittäisestä maksusta, tilityksistä tai mistä tahansa maksupalveluumme liittyvästä.

Asiakaspalvelussamme työskentelee 8 rautaista ammattilaista juuri sinua varten. Jos emme vastaa puheluusi heti, soitamme sinulle takaisin!

Asiakaspalvelun tiimi

Kauppiaspaneeli pitää ajan tasalla

Maksujen ja tilitysten seuranta on tehty helpoksi Kauppiaspaneelin avulla. Selkeät ja monipuoliset näkymät Kauppiaspaneelissa auttavat sinua saamaan nopeasti kattavan kokonaiskuvan maksuliikenteestäsi.

Kauppiaspaneeli sisältyy palvelumme kuukausihintaan. Se toimii responsiivisesti - voit käyttää sitä missä ja miten haluat, puhelimella tai tabletilla, tien päällä tai toimistolla.

Merchant-dashboard-6-1

  • Hallitse maksuliikennettä
  • Seuraa myyntiä
  • Raportit kirjanpitoon
  • Kaikki tiedot tallessa
  • Käytä millä laitteella haluat

Tilaa Kauppiaspaneelin esimerkkiraportit sähköpostiisi

Täytä lomake ja saat esimerkit kirjanpitoraporteista kätevästi
sähköpostiisi.

 


Palautukset haltuun

Palautusten hallinta kauttamme on kätevää. Voit käynnistää ja hallita palautuksia suoraan Kauppiaspaneelista. Palautuksiin liittyvää maksuliikennettä voi seurata koko ajan ja tehdystä hyvityksestä jää merkintä myös asiakkaan kirjanpitoon. 

 

Kauppiasrajapinta

Maksuttoman Kauppiasrajapinnan kautta saat aineistot kirjanpitoon ja tarkempaa maksudataa. Voit esimerkiksi käynnistää palautuksen verkkokauppasi tilaushallinnasta (vaatii järjestelmätoimittajalta tuen).