Paytrail

Yrityslasku verkkokauppaan

Paytrailin maksutapavalikoimaan on lisätty Alisa Yrityslasku. 

Alisa Yrityslasku

Verkkokauppiaat saavat nyt Paytrailin kautta uuden maksutavan, Alisa Yrityslaskun, joka sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Yrityslaskun avulla ostosten teko verkossa käy helposti ja maksuaikaa saa jopa 60 vuorokauteen asti.

Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä klikkaamalla alta, niin palaamme asiaan ripeästi! Jos olet jo Paytrailin asiakas, voit lisätä Alisa Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaasi Kauppiaspaneelin kautta.

Ota yhteyttä

Riskitön maksutapa

Kauppiaat voivat lisätä Alisa Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaansa ilman lisäkustannuksia. Kauppias saa rahat ostoksen yhteydessä, ja Alisa Pankki hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan. Luotto- ja petosriskin kantaa Alisa Pankki.

Helppo ja nopea

Alisa Yrityslasku on kehitetty varmistamaan erinomainen mobiiliostokokemus. Kun asiakas käyttää yrityslaskua maksutapana, ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon.

 

Joustava ja turvallinen

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa ostajille sekä riskitön kauppiaille. Alisa Pankki huolehtii ostajan tunnistamisesta salatussa ympäristössä ja hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan - erillisiä dokumentteja ei tarvitse toimittaa. 

Webinaari 21.6.: Parhaat vinkit saumattomaan B2B-ostokokemukseen verkkokaupassa

Tälläkin hetkellä reilusti yli puolet suomalaisen verkkokaupan liikevaihdosta tulee erilaisista B2B-verkkokauposta ja ostoportaaleista. B2B-ostaminen on kuitenkin murroksessa ja B2B-ostajat vaativat ostokokemukseltaan enemmän kuluttajaverkkokaupan kaltaista tuttua ja helppoa ostamista ilman turhia välivaiheita.

Järjestämme 21.6. klo 14 maksuttoman webinaarin, jossa käymme läpi parhaat vinkit oman verkkokaupan optimointiin yritysasiakkaiden tarpeisiin. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

Näin Alisa Yrityslasku toimii

Näin Alisa Yrityslasku toimii

checkmarkSopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen.

checkmarkTarjoaa asiakkaalle 14-60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €.

checkmarkKauppiaalle maksutapa on riskitön: kauppias saa rahat ostoksen yhteydessä, ja Alisa Pankki hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan. Luottoriskin kantaa Alisa Pankki.

checkmarkMaksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.

checkmarkcheckmarkTurvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla lisää Alisa Yrityslaskusta tai muista tarjoamistamme maksutavoista? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. 

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella, niin palaamme asiaan ripeästi!

Näin lisäät Alisa Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaan

Näin lisäät Alisa Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaan

Jos olet jo Paytrailin asiakas, voit lisätä Alisa Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaasi ilman lisäkustannuksia Kauppiaspaneelin kautta. Transaktiokustannukset veloitetaan Paytrailin hinnaston mukaisesti. 

Näin kytket Alisa Yrityslaskun päälle:

1. Kirjaudu Kauppiaspaneeliin käyttäjätunnuksellasi.
2. Siirry sivunavigaatiosta kohtaan Maksutavat.
3. Vieritä näkymä kohtaan Laskutusmaksutavat ja valitse Alisa Yrityslaskun tila aktiiviseksi.
4.
Lue Alisa Yrityslaskuun liittyvät maksutapakohtaiset erityisehdot*.
5. Lisää verkkokauppaasi tämän artikkelin lopusta löytyvä Alisa Yrityslaskun maksuehtoteksti.

* Alisa Yrityslaskun käyttöönotossa voi olla toimialakohtaisia rajoitteita.

Tarvitsetko apua Alisa Yrityslaskun käyttöönotossa?
Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Siirry asiakaspalveluun

Jäikö jokin mietityttämään

Jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskuun tai sen käyttöönottoon liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme!

Alta pääset tutustumaan tarkemmin, kuinka maksaminen toimii Alisa Yrityslaskulla.

Lue lisää

Saat meiltä kattavat maksutavat verkkokauppaasi

Palkitset asiakkaasi hyvällä palvelulla, kun oma tuttu maksutapa löytyy vaivattomasti maksun yhteydessä. Tutustu myös muihin tarjoamiimme maksutapoihin.

Lue lisää