Paytrail

Paytrail jatkaa Suomi.fi-maksut palvelun toimittajana

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 3.11.2021

Valtiokonttori kilpailutti Suomi.fi-maksut verkkomaksamisen palveluntarjoajan edellisen viisivuotisen sopimuskauden päättymisen yhteydessä. Paytrail voitti kilpailutuksen ja jatkaa Suomi.fi-maksut palvelun toimittajana. Paytrail ja Valtiokonttori ovat nyt allekirjoittaneet Suomi.fi-maksuista sopimuksen, joka astui voimaan 1.11.2021.

Paytrail on toiminut Valtiokonttorin Suomi.fi-maksut palvelun verkkomaksupalveluna vuodesta 2016 lähtien. Maksujärjestelmä valittiin tuolloin avoimen kilpailutuksen kautta. Viisivuotisen sopimuskauden aikana Paytrail on hoitanut usean julkisen alan toimijan rahaliikenteen. Suomi.fi-maksut palvelua käyttää valtion virastot, kuten Traficom, Verohallinto, Tulli, Patentti- ja rekisterihallitus sekä useat suomalaiset kunnat.  

- Jo toistamiseen peräkkäin olemme voittaneet suurimman julkisen sektorin verkkomaksamisen kilpailutuksen Suomessa. Yhteistyö Valtiokonttorin kanssa on sujunut erinomaisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme tarjota luotettavan ja modernin maksupalvelumme kaikille suomalaisille myös uuden sopimuskauden ajan, Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio toteaa.

- Valtiokonttori haluaa tarjota kustannustehokkaan, turvallisen ja helposti käyttöön otettavan verkkomaksamisen palvelun julkishallinnon organisaatioille sähköisen asioinnin tueksi. Olemme iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötä verkkomaksamisen palvelussa Paytrailin kanssa, Valtiokonttorin taloushallintoasiantuntija Anja Alanko toteaa.

Uuden palvelun käyttöönotot ajoittuvat vuoden 2022 keväälle, jolloin alkaa palvelun pilotointi ja vuoden 2022 syksylle, jolloin toteutetaan palvelun käyttöönotot keskitetysti. Uuden sopimuksen mukaisesta Suomi.fi-maksut palvelusta tullaan järjestämään kaksi samansisältöistä tiedotustilaisuutta Suomi.fi-maksut palvelun asiakasorganisaatioille marraskuussa 2021. 

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 18.11. ja toinen 26.11. Valtiokonttori lähettää kutsut kaikille palvelua käyttäville organisaatioille. Suomi.fi-maksut palvelusta kiinnostuneet voivat myös pyytää kutsua osoitteesta verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi.

Lisätietoja

Markus Laurio, toimitusjohtaja, Paytrail Oyj 
markus.laurio@paytrail.com,
+358 40 840 3754

Anja Alanko, taloushallintoasiantuntija, Valtiokonttori
verkkomaksaminen@valtiokonttori.fi
+358 295 502 298

Paytrail:
Vuonna 2007 perustettu Paytrail on suurin suomalainen verkkomaksuyhtiö. Yrityksellä on noin 20 000 asiakasta, joiden verkkomaksuista se huolehtii. Lisäksi Paytrail vastaa myös Valtiokonttorin Suomi.fi-maksut palvelun verkkomaksuliikenteestä. Yritys on osa Netsiä ja se osti Checkout Finlandin huhtikuussa 2021.

Valtiokonttori: 
Valtiokonttori on valtiovarainministeriön (VM) hallinnon alainen virasto, joka palvelee valtionhallintoa, kansalaisia, kuntasektoria, yhteisöjä ja yrityksiä. Julkishallinnon toimijoille Valtiokonttori on hankkinut verkkomaksamisen palvelun, joka on osa Suomi.fi-palvelukokonaisuutta.

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt