Paytrail

Paytrail on Suomen paras työpaikka!

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 28.04.2021

Tiedote 28.4.2021

Great Place to Work -organisaatio on jälleen arvioinut Suomen parhaimmat työpaikat ja Paytrail on valittu parhaimmaksi keskisuurten organisaatioiden sarjassa! Tekeminen kokonaisuudessaan keskellä vaikeaa poikkeusaikaa on ollut arvioinnin mukaan esimerkillistä ja se siivitti yhtiön voittoon tänä vuonna.

Great Place to Work on puolueeton taho, joka julkaisee vuosittain listaa Suomen parhaista työpaikoista. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen sekä organisaatioille tehtävään kulttuurin kvalitatiiviseen auditointiin. Laajan tutkimuksen mukaan Paytrailin ydinvahvuudet työpaikkana ovat avoimuus, luottamus ja äärimmäinen läpinäkyvyys, ihmisten potentiaalin maksimointi sekä arjessa aidosti näkyvät arvot. Erityisen paljon Paytraililla panostetaan työntekijäkokemuksen korkeaan laatuun, työhyvinvointiin ja -viihtyvyyteen sekä rekrytointiin ja perehdytykseen.

- Paytrail on tutkinut työntekijäkokemusta kanssamme jo seitsemän vuoden ajan. Näihin vuosiin on mahtunut muutoksia esim. nopean kasvun myötä, mutta yksi asia mikä on pysynyt läpi näiden vuosien, on loistava työntekijäkokemus, ovathan he yksi Suomen parhaista työpaikoista jo seitsemättä kertaa peräkkäin. Minulla on ollut ilo työskennellä heidän kanssaan muutaman vuoden ajan ja systemaattinen työ loistavan työntekijäkokemuksen eteen ja ymmärrys työntekijäkokemuksen tärkeydestä on näkynyt vahvasti alusta saakka, kuvailee Great Place to Work Finlandin yrityskulttuurin asiantuntija Nina Maurola.

Haastavan koronavuoden onnistunut tekeminen siivitti Paytrailin voittoon

Koronavuoden kokonaistekeminen Paytraililla on ollut arvioivan organisaation mukaan esimerkillistä ja se on syy, miksi Paytrail valittiin Suomen parhaimmaksi työpaikaksi juuri tänä vuonna. Erityisesti ihmisistä välittäminen ja johtaminen tänä haastavana vuonna nousivat erityisellä tavalla esiin sekä sama arvopohjainen toiminta on jatkunut ja läpäissyt koko organisaation. Myös selkeä ja läpinäkyvä viestintä sekä olosuhteisiin ketterä reagointi ja sopeutuvuus ovat onnistuneet erityisen hyvin.

Paytrail on voinut tukea suurta joukkoa yrityksiä siirtämään nopeasti liiketoimintoja verkkoon koronan myötä ja yritys on auttanut suomalaisia asioimaan turvallisesti verkossa kotoa käsin. Paytrailin yhteiskunnallinen vaikuttavuus on siis ollut erityisesti tänä vuonna poikkeuksellisen vahvasti läsnä. Lisäksi halu tehdä hyvää ja kantaa yhteiskuntavastuuta on näkynyt jopa koko henkilöstön bonustavoitteissa. Tavoitteet ovat liittyneet esimerkiksi korona-aikana vaikeuksissa olleiden paikallisten yritysten tukemiseen, hyväntekeväisyyteen ja ajan viettämiseen lähimmäisten kanssa.

- Paytraililla Trust Index -tutkimuksen kysymyksen ’Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka’ tulos on huikea 100 % ja tinkimättömästä työstä yrityskulttuurin eteen kertoo se, että poikkeuksellisen vuoden aikana työntekijöiden kokemus on entisestään parantunut. Työntekijöiden kokemus on parantunut erityisesti johdon uskottavuuden, oikeudenmukaisuuden, ylpeyden ja yhteishengen osa-alueilla. Tämä siis tarkoittaa, että poikkeuksellisen ajan viestinnässä ollaan onnistuttu, johdon osaamiseen on luotettu ja yhteishenkeä on onnistuttu jopa parantamaan etätyöstä huolimatta. Lisäksi välittämisen osa-alueen tulos on huikea 99 %, työntekijöiden hyvinvoinnista todellakin pidetään huolta paytraililaisten arjessa. Tämän vuoden sijoitus on enemmän kuin ansaittu, summaa Maurola.

- Voitto perustuen juuri tämän kaikille haastavan vuoden suoritukseen, tuntuu meistä erityisen hienolle. Suomen parhaimpien työpaikkojen listalle pääsee mukaan vain yrityksiä, jotka tekevät monia asioita oikein sekä panostavat valtavasti ihmisiin ja yhteisöön. Nyt jos koskaan ihmisistä aidosti välittäminen ja työhyvinvointiin satsaaminen täysin uusilla tavoilla etäolosuhteissa, on ollut erityisen merkityksellistä ja olemme siinä saadun palautteen perusteella onnistuneet, iloitsee Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio.

- Lupaamme jatkaa edelleen ahkeraa työtä kehittäen Paytrailista parasta mahdollista työpaikkaa työntekijöilleen sekä tavoittelemalla olla paras maksukumppani asiakkaillemme. Lopuksi haluan sanoa vielä koko pinkille Paytrail-perheelle mitä suurimmat kiitokseni tästä saavutuksesta, me olemme tämän yhdessä tehneet ja ansainneet, Laurio kiittelee väkeään.

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Markus Laurio, CEO, Paytrail, +358 40 840 3754, markus.laurio@paytrail.com
Suvi Tikkanen, markkinointijohtaja, Paytrail, +358 40 562 8283, suvi.tikkanen@paytrail.com

Paytrail

Vuonna 2007 perustettu Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin suomalainen verkkomaksupalvelu. Yritys hoitaa reilusti yli 10.000 verkkokaupan maksuliikenteen ja lisäksi vastaa myös Valtiokonttorin Suomi.fi -palvelun verkkomaksuliikenteestä. Paytrailin maksupalvelun kautta on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 15 miljardin euron edestä. Yritys on osa Netsiä. Paytrail valittiin Suomen parhaimmaksi työpaikaksi vuonna 2021 (Great Place to Work).

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt