Paytrail

Paytrailin nimissä liikkeellä huijausviestejä

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 31.05.2021

Paytrailin nimissä on viikonlopusta lähtien liikkunut huijausviesti. Viesti on otsikoitu: "Ilmoitamme sinulle, että sinulla on oikeus saada meiltä hyvitysmaksu, jonka määrä on 321,67 EUR." Viestissä kerrotaan, että saajalla on oikeus saada Paytraililta hyvitysmaksu ja saajalta on tarkistettava joitakin tietoja rahojen hyvittämiseksi. Tämän jälkeen kehoitetaan kirjautumaan sisään linkistä. Viestissä on Osuuspankin logo.

Jos olet saanut huijausviestin

  • Viesti on syytä tuhota välittömästi.
  • Viestissä olevia linkkejä ei kannata avata.
  • Älä vastaa viestiin.
  • Jos pankkikortti- tai verkkopankkitunnukset on erehtynyt antamaan huijausviestiin reagoimalla, kannattaa olla heti yhteydessä omaan pankkiin. Myös poliisille pitää tehdä rikosilmoitus.

Mistä voi erottaa, onko kyse Paytrailin lähettämästä viestistä?

  • Tarkista huolellisesti (lähettäjän sähköpostiosoitteesta) kuka on viestin lähettäjä. Jos lähettäjän osoitteessa ei lue sanaa Paytrail, olet epävarma tai sinulla on vaikeuksia saada selvää, kuka lähettäjä on, oleta, että kyseessä on huijaus. 
  • Huijausviestien kieli ja ulkoasu eivät useinkaan vaikuta kovin hyviltä.

Jos epäilet viestin aitoutta, voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme (020 718 1820, asiakaspalvelu@paytrail.com), joka palvelee sekä kauppiaita että kuluttajia 24/7.

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt