Paytrail

Reetta Noukka äänestettiin vuoden verkkokauppavaikuttajaksi – naisehdokkaille kolmoisvoitto

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 31.01.2023

Tiedote, julkaisuvapaa heti

Vuoden 2022 verkkokauppavaikuttajaksi on äänestetty Finnish Design Shopin operatiivinen johtaja Reetta Noukka. Kuudetta kertaa järjestetty äänestys oli tällä kertaa naisehdokkaiden voittokulkua: toiseksi sijoittui Kotipizzan Chief Online Sales & Marketing Officer Susanna Pahkala, kolmannelle sijalle Lunetten perustaja ja toimitusjohtaja Heli Kurjanen.

Vuoden verkkokauppavaikuttaja -äänestys oli avoinna joulukuussa 2022. Ehdolla oli 11 verkkokauppa-alaan positiivisesti vaikuttanutta ammattilaista. Kilpailun kovasta tasosta kertoi myös tasaisesti jakautunut äänisaalis. Noukka keräsi äänistä 15,3 %, Pahkala 14,5 % ja Kurjanen 13,5 %.

Noukka yllättyi iloisesti voitostaan:

”Tällainen tuki ja luottamus tuntuu todella hyvälle. Ehdokasjoukko oli mielettömän hieno, ja pelkkä ehdokkuus oli jo iso huomionosoitus. Tulkitsen tämän luottamuksen osoituksena myös koko Finnish Design Shopin tiimille.”

Vuoden verkkokauppavaikuttaja -äänestys on järjestetty vuodesta 2017 asti. Äänestyksen alkuperäisideasta ja järjestelyistä vastaa verkkomaksuyhtiö Paytrail, ja ehdokasasettelussa ja äänestystuloksen vahvistamisessa mukana on ulkopuolinen, kaupan alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

”Verkkokauppa on kasvava toimiala täynnä kovia ammattilaisia. Vaikuttajaäänestyksen tarkoituksena on ollut nostaa esille alan osaajia, ja olemme iloisia, kuinka äänestys ja sen näkyvyys ovat vuosi vuodelta kasvaneet ja tuoneet positiivista näkyvyyttä ihmisille verkkokauppatarinoiden takana”, sanoo Paytrailin markkinointijohtaja Suvi Tikkanen.

Tänä vuonna tuomariston muodostivat Leevi Parsama, Mari Kiviniemi, Anna Salmi, Tero Lausala ja Tuomas Airisto.

Noukan kuva »

(kuvaaja: Timo Villanen)

Lisätietoja:


Paytrail:

Vuonna 2007 perustettu Paytrail on suurin suomalainen verkkomaksuyhtiö, joka tarjoaa maksupalveluita verkkokauppoihin, -palveluihin ja sovelluksiin. Yrityksellä on yli 20 000 asiakasta, ja lisäksi Paytrail vastaa Valtiokonttorin Suomi.fi-maksut palvelun verkkomaksuliikenteestä. Yritys on osa Nexi/Nets-konsernia.

paytrail-icon Mediatiedote
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt