Paytrail

Uutta Shopifyssa: maksutavat suoraan kassasivulle!

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 20.08.2020

Paytrailin Shopify-maksuintegraatio on uudistettu kesän aikana. Paytrail mahdollistaa nyt ensimmäisenä palveluntarjoajana Suomessa, että myös Shopify-kaupoissa maksutavat saadaan esille suoraan verkkokaupan kassasivulla. Tämän lisäksi myös palautustoiminnallisuus on uudistettu.

Näiden muutosten myötä Paytrail tarjoaa markkinoiden kattavimman Shopify-maksuintegraation suomalaisille verkkokauppiaille.

Maksupainikkeet suoraan kassasivulle

Maksutavan valintasivun ohitus on Paytrailin uuden Shopify-integraation tärkein uusi ominaisuus. Maksusivun ohituksen ansiosta kuluttaja voi valita haluamansa maksutavan suoraan verkkokaupan kassasivulla.

Maksusivun ohitus nimensä mukaisesti ohittaa yhden vaiheen maksuprosessista: perinteisesti asiakas siirtyy yhteystietojen täyttämisen ja tilauksen vahvistamisen jälkeen erilliselle maksutavan valintasivulle, jossa hän valitsee maksutapansa.

Ohituksen ansiosta maksutavan valintasivua ei näytetä lainkaan, ja kuluttaja pääsee suoraan kassalta valitsemaansa pankkiin tai muuhun maksutapaan. Mitä lyhyempi on maksuprosessi, sitä parempi on konversio.

Shopify_bypass-payments-1

"Suomalaiset maksutavat eivät löydy Shopifysta oletuksena vaan niiden tuominen verkkokauppaan vaatii aina erillisen sopimuksen ja toteutuksen. Tästä syystä maksuprosessin optimointimahdollisuudet ovat tähän saakka olleet varsin rajallisia. Maksusivun ohitus on siis erittäin odotettu ja tervetullut uudistus Shopify-kauppaan", Paytrailin myyntijohtaja Johannes Kumpukoski kertoo. 

Maksujen palautukset suoraan Shopifyn hallinnasta

Paytrail on uudistunut myös maksujen palautusten osalta ja nykyään palautukset voi tehdä suoraan Shopifyn taustahallinnasta. Tämä koskee myös maksusivun ohituksen kautta tehtyjen maksujen palautuksia. Kun palautus tehdään Shopifysta,  kauppiaalle palautetaan maksutapaprovisio, jonka Shopifyn veloittaa kunkin transaktion yhteydessä.  

Maksutavat Shopify-verkkokauppaan

Saat kauttamme kaikki yleisimmät maksutavat Shopify-kauppaasi ja mikä parasta - saat ne näkyviin jo verkkokauppasi kassalla!

Tarjoamme sinulle ensimmäisen kuukauden ilman kuukausimaksua (59 € + alv). Tänä aikana saat myös ohituksen käyttöösi veloituksetta (norm. 10 €/kk). Mainitse ohituksen aktivoinnista asiakaspalvelullemme käyttöönoton yhteydessä.

Tilaa palvelu

 

paytrail-icon Verkkokaupan maksuliikenne