Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #5: tilauksesta toimitukseen

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 15.4.2016

paytrail-tilauksesta-toimitukseen-jalmari.jpg

Muutoksen tuulet puhaltavat Jalmarin videoissa ja verkkokaupassa. Molempien pyörittämiseen on tullut uudenlaista energiaa ja varmuutta. Jalmarin mukaan kehittyminen niin verkkokaupan pyörittämisessä kuin videoiden tuottamisessa tapahtuu rohkean testaamisen ja ylipäätään uusien juttujen kokeilemisen kautta. 

Viidennessä videossa Jalmari kertoo oman verkkokauppansa tilaus-toimitusprosessista eli siitä, miten tilaus saapuu kauppiaalle, miten tuotteet pakataan ja millaisten vaiheiden jälkeen tuote lopulta saadaan asiakkaalle.

Lisäksi Jalmari kertoo tarkemmin, millaisia kokemuksia heillä on tavaroiden toimittamiseen liittyvistä yhteistyökumppaneista ja antaa muutamia käytännön vinkkejä niiden suhteen. 

 

 
Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla 

Haaveiletko omasta verkkokaupasta?

Lataa maksuton oppaamme, jossa kerrotaan, mitä asioita on syytä huomioida jo verkkokaupan perustamisvaiheessa mikäli tavoitteena on tehdä verkkokaupalla menestyvää liiketoimintaa. 

New Call-to-action

Lue lisää verkkokaupan taustaprosesseista:

Kolme prosessia, jotka verkkokauppiaan on laitettava kuntoon 

Verkkokaupan taustaprosessit ja 4 vinkkiä niiden hiomiseen

4 askelta kohti toimivampaa verkkokaupan arkea