Paytrail

Mitä verkkokauppiaan arki on oikeasti? Seuraa uutta vlogia!

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 10.2.2016

paytrail-mita-verkkokauppiaan-arki-on-oikeasti.jpg

Parin päivän urakka vai viikkoja kestävä savotta? Näyttöpäätetyötä päiväsaikaan vai varastolla huhkimista iltaisin? Mitä verkkokaupan perustaminen käytännössä tarkoittaa ja millaista verkkokauppiaan arki on todellisuudessa? 

Etsimme 2015 loppuvuodesta verkkokauppiasta, joka olisi halukas aloittamaan vlogin pitämisen ja sen avulla avaamaan verkkokauppiaan arkitodellisuutta aiheesta kiinnostuneille henkilöille. Paytrailin vlogaajaksi valikoitui suun terveydenhuoltoon keskittyneen verkkokaupan, Hampaille.fi:n, perustaja Jalmari Lehto. 

Kevään ja kesän aikana Jalmari käy vlogissaan läpi verkkokaupan perustamiseen ja arjen pyörittämiseen liittyviä asioita. Pääsemme siis aitiopaikalta kuulemaan Jalmarin kokemia oppeja ja koppeja vasta-aloittaneen verkkokauppiaan uralta. Vlogia päivitetään kahden viikon välein ja uusimman päivityksen pääset katsomaan joko täältä Paytrailin blogista tai suoraan Paytrailin YouTube -kanavasta

Ensimmäisessä videossaan Jalmari kertoo hieman enemmän itsestään ja syistä verkkokaupan perustamisen taustalla. Seuraavan päivityksen aiheena on  verkkokaupan pystys ja kumppanien valinta.

Jos sinulla on jotain kysyttävää Jalmarilta tai haluat vastata hänen itsensä esittämiin kysymyksiin, voit lisätä kysymyksesi tai kommenttisi joko tänne blogiin tai sitten YouTubessa julkaistujen videoiden  kommenttikenttään. Toivottavasti saamme aktiivista keskustelua sekä kokemustenvaihtoa vlogissa käsiteltävien aiheiden ympärille!

Sen pidemmittä puheitta, katso tästä Jalmari verkkokauppiaana -sarjan ensimmäinen video!


Kiinnostaako verkkokaupan perustaminen?

Tiesithän, että pohja menestykselle luodaan heti verkkokaupan perustamisvaiheessa? Lataa maksuton opas verkkokaupan perustamiseen liittyen niin saat tietää, millaisia tekijöitä sinun tulisi huomioida jo verkkokaupan perustamisen yhteydessä.

New Call-to-action

Lue myös

Näiden verkkokauppiaiden tarinat kiinnostavat

Paahtimo Papu vie kahvin verkkoon - ja antaa 5 vinkkiä kahvikokemuksen parantamiseen

Taviksesta verkkokauppiaaksi - näin vältät sudenkuopat (infograafi)