<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kohtaamisia 17: robotiikka raivaa tilaa asiakaspalvelun inhimillisyydelle

Kirjoittanut Mikael Mäntylä - julkaistu 15.6.2017 10:03 | Kategoriat: Verkkokaupan asiakaspalvelu

Olin neljän tiimikaverini kanssa kuuntelemassa asiakaspalvelun uusimmista tuulista Kohtaamisia 17 –tapahtumassa 16.5. Markkinointi ja myynti ovat ottaneet jo harppauksia eteenpäin mm. automatisoinnin, personoinnin ja datan hyödyntämisen kautta. Seuraavaksi onkin asiakaspalvelun vuoro. Uudet tuulet puhaltavat, onneksi, ja niistä hyötyy niin verkkokaupan asiakaspalvelu kuin asiakaskin.

» Lue lisää

Kuinka toteuttaa verkkokaupan omnichannel-palvelukokemus käytännössä?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 3.11.2016 13:30 | Kategoriat: Verkkokaupan asiakaspalvelu, Asiakaskokemus

Digitalisaatio on avannut uusia kanavia verkkokaupoille, mutta niiden tehokas hyödyntäminen on ongelmallista. Sujuva palvelukokemus edellyttää saumatonta ostoprosessia kanavasta riippumatta – oli kyseessä verkkokaupan mobiilisovellus tai perinteinen kivijalkakauppa.

» Lue lisää

Kun mikään ei riitä - erilaiset asiakaspalvelukanavat verkkokaupassa

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 16.8.2016 10:48 | Kategoriat: Verkkokaupan asiakaspalvelu

Kuluttajat ovat nykyisin tottuneet siihen, että yritykset tarjoavat heille palvelua useissa eri kanavissa. Toki odotukset palvelukanavien suhteen vaihtelevat toimialasta ja kohderyhmästä riippuen. Enää ei kuitenkaan riitä, että asiakkaille tarjotaan ainoastaan puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelua. Nykyisin odotetaan, että pitää olla somessa, tarjota mahdollisesti chat-palvelua ja vielä itsepalvelukanavia siihen päälle.

» Lue lisää

Miika Malisen 3 toivetta suomalaisille verkkokauppiaille

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 30.6.2016 10:07 | Kategoriat: Verkkokaupan asiakaspalvelu, Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan perustaminen

Suomessa on vielä varsin harvoja kansainvälisesti menestyneitä verkkokauppoja vaikkapa naapuriimme Ruotsiin verrattuna. Verkkokaupan kansainvälistymiseen tarvitaan tukea ja sitä varten Työ- ja Elinkeinoministeriö onkin myöntänyt 754 000 euroa eCommerce Growth* -kasvuohjelman toteuttamiseen. 

» Lue lisää

Tuoko verkkokauppa esiin oman asiantuntijuutesi?

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 5.1.2016 11:19 | Kategoriat: Verkkokaupan asiakaspalvelu

Olen viimeisen kuukauden sisällä  asioinut varsin monissa, jos en jopa lukuisissa, eri kivijalkamyymälöissä ja verkkokaupoissa - kiitos joulusesongin. 

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle