<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Harrastus lähti käsistä: PaaPii Design myy tuotteitaan ympäri maailmaa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 8.2.2017 9:55 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Olipa kerran Anniina Isokankaan blogi, jossa hän julkaisi kuvia kokeellisista käsitöistään. "Ei mistään järkevästä", hän kertoo, "vaan erilaisista kokeellisista jutuista, muun muassa käsin painetusta kankaasta tehdyistä pehmoleluista." Anniinan harrastus on kuitenkin lähtenyt pahemman kerran käsistä, hyvällä tavalla.

» Lue lisää

Kuinka käynnistää verkkokauppa kannattavasti?

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 8.11.2016 14:10 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Intotalon Ollis Leppänen (@ollisleppanen) kävi pitämässä meille innostavan webinaarin, jossa hän sparrasi erityisesti verkkokauppiasuransa alkutaipaleella olevia henkilöitä.  

Olliksen webinaarissa ei keskitytty laisinkaan verkkokaupan tekniisiin ominaisuuksiin vaan asiaa lähestyttiin puhtaasti liiketoiminnan - ja kannattavan sellaisen - näkökulmasta. Kokosin tähän artikkeliin neljä asiaa, jotka erityisesti jäivät webinaarista mieleeni. 

» Lue lisää

Verkkokauppa-alustat testissä: WooCommerce

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 27.10.2016 15:23 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Verkkokauppa-alustat kokeilussa

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosa. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta ja Suomessakin sitä käytetään erittäin paljon.

» Lue lisää

Verkkokaupan toteuttaminen - itse vai kumppanin avulla?

Kirjoittanut Kai Korhonen - julkaistu 18.10.2016 12:00 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppojen ja verkkopalveluiden toteuttajat ovat ammattilaisia siinä missä putkimiehet ja suutaritkin. Toimivan verkkokaupan perustamisessa on monia asioita, jotka tulee huomioida menestyvää verkkoliiketoimintaa pystyttäessä:

» Lue lisää

Valtteri Lindholm: Älä hukkaa aikaasi Facebook-kirppiksillä, perusta verkkokauppa

Kirjoittanut Pekka Majaniemi - julkaistu 5.10.2016 14:53 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Varustelekan alussa rahaa oli tonni ja toimitilana kerrostaloasunto. Yrittäjä Valtteri Lindholm aloitti pienestä ja päätyi isännöimään palkittua ja menestyvää verkkokauppaa. Mitä vinkkejä Valtteri antaa muille aloittaville verkkokauppiaille?

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Konversio-optimointi verkkokaupassa