<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opas verkkokauppa-alustan valintaan julkaistu!

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 11.4.2017 7:27 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppa-alustaa lähdetään usein valitsemaan kiireessä tai vääristä lähtökohdista. Tämä aiheuttaa kauppiaille vaikeuksia liiketoiminnan kehittyessä. Alustan valinta ei ole helppoa ja sitä kuvaa aiheesta käytävien keskustelujen määrä verkossa, meille tulevien kysymysten määrä ja se, että asia nousee toistuvasti esille myös tekemissämme asiantuntijahaastatteluissa.

» Lue lisää

Teeleidin Anne Savela uskoo elämyksiin ja palveluun myös verkossa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.4.2017 8:52 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Asiakaskokemus

"Kaikki lähti siitä, että lopetin kahvin juonnin. Kahvi ei vain sopinut minulle. Sitten innostuin ihan hirveästi teestä." Anne Savela, Teeleidin yrittäjä muistelee. "Lähdin Kiinaan perheeni kanssa mieheni työn vuoksi ja otin päätehtäväkseni ottaa selvää teestä." Anne vierailikin ahkerasti teekylissä ja teehuoneissa.

» Lue lisää

Kuinka perustaa verkkokauppa edullisesti?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 24.3.2017 8:47 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Moni omasta verkkokaupasta haaveileva haluaa kokeilla verkkokaupankäyntiä pienimuotoisesti, esimerkiksi sivutoimisesti oman päivätyön ohessa. Verkkokauppa halutaan edullisesti, nopeasti ja ilman sitoutumista pitkiin sopimuskausiin, koska toiminnan jatkosta ei ole varmuutta.

» Lue lisää

Harrastus lähti käsistä: PaaPii Design myy tuotteitaan ympäri maailmaa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 8.2.2017 9:55 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Olipa kerran Anniina Isokankaan blogi, jossa hän julkaisi kuvia kokeellisista käsitöistään. "Ei mistään järkevästä", hän kertoo, "vaan erilaisista kokeellisista jutuista, muun muassa käsin painetusta kankaasta tehdyistä pehmoleluista." Anniinan harrastus on kuitenkin lähtenyt pahemman kerran käsistä, hyvällä tavalla.

» Lue lisää

Kuinka käynnistää verkkokauppa kannattavasti?

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 8.11.2016 14:10 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Intotalon Ollis Leppänen (@ollisleppanen) kävi pitämässä meille innostavan webinaarin, jossa hän sparrasi erityisesti verkkokauppiasuransa alkutaipaleella olevia henkilöitä.  

Olliksen webinaarissa ei keskitytty laisinkaan verkkokaupan tekniisiin ominaisuuksiin vaan asiaa lähestyttiin puhtaasti liiketoiminnan - ja kannattavan sellaisen - näkökulmasta. Kokosin tähän artikkeliin neljä asiaa, jotka erityisesti jäivät webinaarista mieleeni. 

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas monikanavaiseen maailmaan