<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kahden verkkokaupan pyörittäjän vinkkejä verkkokauppa-alustan valintaan

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.7.2017 8:54 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Verkkokauppa-alustat kokeilussa

Janne Jalonen pyörittää kahta verkkokauppaa, fiksukoti.fi:tä, jossa hän myy älykotiin tarvittavaa tekniikkaa, sekä spinnerking.fi:tä, jossa Janne on tarttunut trendituotteen fidget spinnerin myyntiin. Jannelle onkin kertynyt kokemusta useista verkkokauppa-alustoista, sillä hän lähti liikkeelle hyvin pienestä omarahoitteisesta kaupasta ja on kasvattanut myyntinsä hyvään vauhtiin.

» Lue lisää

Pauligin Ulrika Kotimäki: tiedä mitä tarvitset verkkokauppa-alustalta

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 23.5.2017 9:22 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan perustaminen

 

Ulrika Kotimäki, Oy Gustav Paulig Ab:n Business Manager muistelee Pauligin ensimmäisen kuluttajille suunnatun verkkokauppa-alustan valintaa: "Tarvitsimme nopeasti kapselilaitetta varten verkkokaupan. Päädyimme erään kumppanimme omaan ratkaisuun, joka oli ihan ok niin kauan, kun verkkokauppa ei ollut meille ydintoimintaa. Verkkoliiketoiminnan rooli kuitenkin muuttui, ja se, ettemme itse pystyneet tekemään mitään päivityksiä, lisäämään tuotteita tai kampanjoimaan, muodostui meille rasitteeksi ja vaihdoimme alustan Magentoon."

Lue suomalaisten verkkokauppiaiden kokemuksia Magentosta ja muista  verkkokauppa-alustoista!

» Lue lisää

Suuren verkkokauppa-alustakyselyn tulokset ovat täällä!

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 12.5.2017 9:30 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Raportit ja oppaat

Teimme 20.4.-27.4. kyselyn suomalaisten verkkokauppiaiden ja niiksi aikovien kokemuksista ja ajatuksista verkkokauppa-alustoihin liittyen. Kyselyssä selvitettiin mm. mitä alustoja suomalaiset verkkokaupat käyttävät, millä perusteella alusta valitaan, onko verkkokaupan toteuttanut ulkopuolinen taho ja mikä omassa verkkokauppa-alustassa on parasta.

» Lue lisää

Opas verkkokauppa-alustan valintaan julkaistu!

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 11.4.2017 7:27 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppa-alustaa lähdetään usein valitsemaan kiireessä tai vääristä lähtökohdista. Tämä aiheuttaa kauppiaille vaikeuksia liiketoiminnan kehittyessä. Alustan valinta ei ole helppoa ja sitä kuvaa aiheesta käytävien keskustelujen määrä verkossa, meille tulevien kysymysten määrä ja se, että asia nousee toistuvasti esille myös tekemissämme asiantuntijahaastatteluissa.

» Lue lisää

Teeleidin Anne Savela uskoo elämyksiin ja palveluun myös verkossa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.4.2017 8:52 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Asiakaskokemus

"Kaikki lähti siitä, että lopetin kahvin juonnin. Kahvi ei vain sopinut minulle. Sitten innostuin ihan hirveästi teestä." Anne Savela, Teeleidin yrittäjä muistelee. "Lähdin Kiinaan perheeni kanssa mieheni työn vuoksi ja otin päätehtäväkseni ottaa selvää teestä." Anne vierailikin ahkerasti teekylissä ja teehuoneissa.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas toimiviin prosesseihin