<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Kuinka käynnistää verkkokauppa kannattavasti?

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 8.11.2016 14:10 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Intotalon Ollis Leppänen (@ollisleppanen) kävi pitämässä meille innostavan webinaarin, jossa hän sparrasi erityisesti verkkokauppiasuransa alkutaipaleella olevia henkilöitä.  

Olliksen webinaarissa ei keskitytty laisinkaan verkkokaupan tekniisiin ominaisuuksiin vaan asiaa lähestyttiin puhtaasti liiketoiminnan - ja kannattavan sellaisen - näkökulmasta. Kokosin tähän artikkeliin neljä asiaa, jotka erityisesti jäivät webinaarista mieleeni. 

» Lue lisää

Verkkokauppa-alustat testissä: WooCommerce

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 27.10.2016 15:23 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on WordPress -julkaisujärjestelmän lisäosa. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta ja Suomessakin sitä käytetään erittäin paljon.

» Lue lisää

Jalmari verkkokauppiaana #13 - oppeja kantapään kautta

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 20.10.2016 15:49 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta, Verkkokaupan perustaminen

Uusimmassa videossaan Jalmari käy läpi "parhaimpia" epäonnistumisiaan tähän astisella urallaan verkkokauppiaana. Millaiset mokat Jalmari nostaa esiin ja mitä hän on niistä oppinut? Jos olet itsekin verkkokauppayrittäjä, tunnistatko nämä tilanteet urasi alkuvaiheelta tai kenties nykyhetkestä?

» Lue lisää

Verkkokaupan toteuttaminen - itse vai kumppanin avulla?

Kirjoittanut Kai Korhonen - julkaistu 18.10.2016 12:00 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppojen ja verkkopalveluiden toteuttajat ovat ammattilaisia siinä missä putkimiehet ja suutaritkin. Toimivan verkkokaupan perustamisessa on monia asioita, jotka tulee huomioida menestyvää verkkoliiketoimintaa pystyttäessä:

» Lue lisää

Jalmari verkkokauppiaana #12: verkkokauppa-alalla tapahtuu

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 6.10.2016 15:23 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen

Nykyään kokopäiväisesti verkkokauppaansa pyörittävä Jalmari on päässyt hyvin jyvälle siitä, mitä verkkokauppayrittäjän arki on käytännössä. Aika tahtoo olla kortilla ja asioiden valmistuminen ei useinkaan tapahdu ihan yhdessä yössä. Mihin se oma työaika oikeasti kannattaisi kohdentaa on varmasti usein Jalmarin mielessä viimeisten viikkojen aikana. 

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle