<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Verkkokauppa kasvu-uralle konversio-optimoinnin avulla

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 12.10.2016 16:07 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta

Tulos Helsingin Jaakko Knuutila (@jknuutila) kävi pari viikkoa sitten meillä pitämässä webinaarin verkkokaupan konversio-optimoinnista. Webinaarissa annettiin varsin hyvä lyhyt oppimäärä konversio-optimoinnin tavoitteista, työkaluista ja toimenpiteistä. Ja mikä parasta, tämän hyödyllisen webinaarin tallenne on nyt vapaasti katsottavissasi!

» Lue lisää

Jalmari verkkokauppiaana #11: Arkea kokopäiväisenä verkkokauppiaana

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 21.9.2016 14:03 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta

Jalmari on toiminut nyt kuukauden ajan kokopäiväisenä verkkokauppiaana ja mies kokee oppineensa joka päivä jotain uutta - varsin monen asian myös perinteisesti kantapään kautta. Kulunut kuukausi on siis ollut hyvin työn täyteinen ja lisäksi se on auttanut Jalmaria huomaamaan, mitä kaikkea hän ei vielä tiedä verkkokaupan pyörittämiseen liittyen. Tieto lisää tuskaa sanotaan, mutta toisaalta ymmärrys asioiden nykytilasta on myös ensimmäinen askel kohti uuden oppimista. 

» Lue lisää

Paranna verkkokauppasi käytettävyyttä asiakaslähtöisellä tuoteryhmittelyllä

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 30.8.2016 10:41 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta, Asiakaskokemus

Etsin taannoin työmatkapyöräilyyn tarvitsemaani kuoripukua netistä ja sain jälleen kerran huomata, miten helppoa tai vaikeaa oikean tuotteen löytyminen voi olla. Tässä tapauksessa kiinnitin erityistä huomiota verkkokauppojen tekemään tuoteryhmittelyyn.

» Lue lisää

Verkkokaupan maksupalvelun vaihtaminen - 4 huomioitavaa asiaa

Kirjoittanut Kaisa Kiviluoto - julkaistu 18.8.2016 10:37 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta, Verkkokaupan maksuliikenne

Verkkokauppiaalle voi toisinaan tulla sellainen tilanne vastaan, että hän syystä tai toisesta joutuu vaihtamaan jonkun yhteistyökumppaninsa. Toisinaan vaihtamisen kohteena on verkkokaupan maksupalveluntarjoaja. Tässä artikkelissa tuon esille neljä seikkaa, jotka kannattaa huomioida maksupalvelun vaihtamisessa, jotta vaihto saadaan onnistumaan mahdollisimman sujuvasti.

» Lue lisää

Uusi opas julkaistu - verkkokaupan liiketoiminnan suunnittelu

Kirjoittanut Pekka Majaniemi - julkaistu 9.8.2016 10:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta, Verkkokaupan perustaminen

Julkaisimme uuden oppaan verkkokaupan liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Oppaasta saat konkariyrittäjien parhaat neuvot siihen, miten verkkokauppiaana vältät pahimmat sudenkuopat ja pystyt suunnittelemaan liiketoimintaasi asiakaslähtöisesti heti alusta alkaen.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Konversio-optimointi verkkokaupassa