<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tekoälyä verkkokauppaan - mutta miten?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 26.4.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta

Suuresta informaatiomäärästä voidaan tekoälyn avulla etsiä toistuvia kaavoja, oppia niistä ja tuottaa niiden pohjalta hyödyllistä tietoa. Tekoälystä ja siihen liittyvästä koneoppimisesta on rakennettu valtavia tulevaisuuden visioita ja näihin tartutaan jokaisen toimittajan puolelta, mutta mitä tekoälyn käyttäminen verkkokaupassa voisi käytännössä tarkoittaa? Miten verkkokauppias voisi helpottaa jokapäiväisiä työtehtäviä käyttämällä koneoppimista?

» Lue lisää

Suuri verkkokauppa-alustakysely: vastaa ja voita iPhone7

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 20.4.2017 8:39 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta, Verkkokauppa-alustat kokeilussa

Verkkokauppa-alustat puhuttavat paljon. Niiden valinta on usein haastavaa niin aloittavalle verkkokauppiaalle kuin alustaa vaihtavalle.

Nyt haluamme koostaa aitoja kokemuksia. Laadimme kyselyn sinulle, joka olet jo käyttänyt jotain alustaa tai olet parhaillaan harkitsemassa jotain tiettyä verkkokauppa-alustaa.

» Lue lisää

Tapoja palautuskäytäntöjen johtamiseen tarvitaan - nykymeno kestämättömällä pohjalla

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 19.4.2017 8:48 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta

"Palautukset on yksi liian vähän puhuttu verkkokaupan teema, se on eräänlainen wicked problem. Nykykäytännöt ruokkivat palautuskäyttäytymisen kasvua ja monimuotoistumista, mutta ympäristön näkökulmasta tilanne on kestämätön. Ympäristön etua ei vahdi kukaan." Hannu Saarijärvi, palvelun ja kaupan professori Tampereen yliopistosta, toteaa. Muita palautuksiin liittyviä haasteita ovat yritysten kasvavat kustannukset, sekä kuluttamisen eettisyys.

Hannu Saarijärven tutkimusryhmän tavoitteena on ymmärtää palautuskäyttäytymisen tapoja ja motiiveja sekä kehittää tapoja, joilla palautuksia voisi hallita ja palautuskäytäntöä johtaa. "Nuo tavat ovat tärkeä kilpailukeino kaikille verkkokaupoille".

» Lue lisää

Verkkokauppa kasvu-uralle konversio-optimoinnin avulla

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 12.10.2016 16:07 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta

Tulos Helsingin Jaakko Knuutila (@jknuutila) kävi pari viikkoa sitten meillä pitämässä webinaarin verkkokaupan konversio-optimoinnista. Webinaarissa annettiin varsin hyvä lyhyt oppimäärä konversio-optimoinnin tavoitteista, työkaluista ja toimenpiteistä. Ja mikä parasta, tämän hyödyllisen webinaarin tallenne on nyt vapaasti katsottavissasi!

» Lue lisää

Jalmari verkkokauppiaana #11: Arkea kokopäiväisenä verkkokauppiaana

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 21.9.2016 14:03 | Kategoriat: Verkkokaupan hallinta

Jalmari on toiminut nyt kuukauden ajan kokopäiväisenä verkkokauppiaana ja mies kokee oppineensa joka päivä jotain uutta - varsin monen asian myös perinteisesti kantapään kautta. Kulunut kuukausi on siis ollut hyvin työn täyteinen ja lisäksi se on auttanut Jalmaria huomaamaan, mitä kaikkea hän ei vielä tiedä verkkokaupan pyörittämiseen liittyen. Tieto lisää tuskaa sanotaan, mutta toisaalta ymmärrys asioiden nykytilasta on myös ensimmäinen askel kohti uuden oppimista. 

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas monikanavaiseen maailmaan