<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Lastenvaatemerkki Gugguu vahvistaa menestystarinaansa verkkokaupan avulla

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 18.2.2016 10:43 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen, Verkkokaupan perustaminen

Gugguu on suomalainen lastenvaatemerkki, joka tunnetaan erikoisista leikkauksistaan, rohkean raikkaista väreistään ja jumpsuit-kokopuvuistaan. Tämä kotimainen toimija on saanut luotua itselleen kovan kysynnän Suomessa. Myös ulkomainen kiinnostus on vahvassa kasvussa. Alati kasvava suosio on yllättänyt osaltaan itse yrittäjätkin.

» Lue lisää

Kuinka ohjaat verkkokauppaasi kohti kannattavaa kansainvälistä kasvua?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 7.1.2016 10:30 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Verkkokaupan kansainvälistyminen on puhuttanut kovastikin verkkokauppabisneksen eri rooleissa toimivia henkilöitä, ja ihan aiheesta. Itse ainakin uskon vahvasti siihen, että rajat ylittävä verkkokauppa jatkaa voimakasta kasvuaan myös tulevina vuosina.

» Lue lisää

Terveiset eCommerce Expo 2015 -tapahtumasta Lontoosta

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 2.10.2015 13:07 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta, Verkkokauppaa yli rajojen

Kun Suomessa kohistiin Nordic Business Forumin ympärillä, jossa meilläkin toki tänäkin vuonna vahva edustus, lensimme kollegani Kirsti Earlin kanssa verkkokaupan kärkimaassa järjestettyyn eCommerce Expoon Lontooseen (#ece15). Tämä osoittautui hyväksi vedoksi, sillä tapahtuma tarjosi näkymää siihen mihin olemme menossa verkkokauppaan liittyvien asioiden kanssa.

» Lue lisää

Minne menet, verkkokauppa?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 17.4.2015 9:12 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Viime viikkoina suomalaisesta verkkobisneksestä on ilmestynyt useita tutkimuksia. Kaikista niistä kumpuaa sama viesti;

» Lue lisää

WANTED: Suomalainen nopeaa kansainvälistymistä janoava verkkokauppa

Kirjoittanut Suvi Tikkanen - julkaistu 19.8.2014 9:02 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Etsimme yhdessä kumppanimme Net Departon kanssa verkkokauppaa, joka toimii tällä hetkellä vain Suomen markkinassa, mutta janoaa nopeaa kansainvälistymistä Pohjoismaihin. Tarjolla on Suomessa aivan uudenlainen tapa kansainvälistyä. Onko sinun yrityksesi se, jota haemme?

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle