<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

40% verkko-ostoista valuu ulkomaille - Kaupan liiton pääekonomistin lääkkeet tilanteen korjaamiseen

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 22.3.2017 9:31 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Kaupan liiton tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset ostivat viime vuonna vähittäiskaupan tuotteita digitaalisesti 4,6 miljardilla eurolla koti- ja ulkomailta. Se on lähes viidennes verrattuna koko erikois- ja tavaratalokaupan arvonlisäverolliseen liikevaihtoon. Hurjat 40% verkko-ostoksista tehdään ulkomaisista kaupoista.

Sain haastatella Kaupan liiton pääekonomistia, Jaana Kurjenojaa siitä, mitä tämä tarkoittaa Suomelle ja suomalaiselle verkkoliiketoiminnan harjoittajille ja mitä voimme tehdä asialle.

» Lue lisää

Miten aloittaa verkkokaupan myynti yli rajojen?

Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - julkaistu 28.2.2017 10:32 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Verkkokauppaa ei pitäisi joutua rajoittamaan maiden rajojen mukaan, mutta ulkomaille myynti hirvittää monia verkkokauppiaita. Osittain ihan syystäkin. Suurimpia haasteita tuntuvat olevan toimituskulut, palautukset, Suomen kalliit verot, kova hintakilpailu ja ulkomaisten asiakkaiden tavoittaminen.

» Lue lisää

Lastenvaatemerkki Gugguu vahvistaa menestystarinaansa verkkokaupan avulla

Kirjoittanut Saana Borgström - julkaistu 18.2.2016 10:43 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen, Verkkokaupan perustaminen

Gugguu on suomalainen lastenvaatemerkki, joka tunnetaan erikoisista leikkauksistaan, rohkean raikkaista väreistään ja jumpsuit-kokopuvuistaan. Tämä kotimainen toimija on saanut luotua itselleen kovan kysynnän Suomessa. Myös ulkomainen kiinnostus on vahvassa kasvussa. Alati kasvava suosio on yllättänyt osaltaan itse yrittäjätkin.

» Lue lisää

Kuinka ohjaat verkkokauppaasi kohti kannattavaa kansainvälistä kasvua?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 7.1.2016 10:30 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen

Verkkokaupan kansainvälistyminen on puhuttanut kovastikin verkkokauppabisneksen eri rooleissa toimivia henkilöitä, ja ihan aiheesta. Itse ainakin uskon vahvasti siihen, että rajat ylittävä verkkokauppa jatkaa voimakasta kasvuaan myös tulevina vuosina.

» Lue lisää

Terveiset eCommerce Expo 2015 -tapahtumasta Lontoosta

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 2.10.2015 13:07 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Verkkokaupan hallinta, Verkkokauppaa yli rajojen

Kun Suomessa kohistiin Nordic Business Forumin ympärillä, jossa meilläkin toki tänäkin vuonna vahva edustus, lensimme kollegani Kirsti Earlin kanssa verkkokaupan kärkimaassa järjestettyyn eCommerce Expoon Lontooseen (#ece15). Tämä osoittautui hyväksi vedoksi, sillä tapahtuma tarjosi näkymää siihen mihin olemme menossa verkkokauppaan liittyvien asioiden kanssa.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Konversio-optimointi verkkokaupassa