<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mobiilimaksaminen kiihdyttää kasvuaan - katso uusimmat luvut

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 29.6.2017 9:20 | Kategoriat: Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on ollut jo pitkään keskustelussa. Kuluttajakäyttäytyminen onkin muuttunut radikaalisti viimeisen puolentoistavuoden aikana. Kaivoin dataamme, josta näet yli 10 000 suomalaisen verkkokaupan ja palvelun tilanteen mobiilimaksujen osalta.

» Lue lisää

Paytrailin kumppanipäivässä todella nopeita järjestelmätoimittajia

Kirjoittanut Pekka Majaniemi - julkaistu 2.6.2017 10:05 | Kategoriat: Verkkokaupan maksuliikenne, Mobiilimaksaminen

Vietimme Paytrailin kumppanipäivää Helsingissä perisuomalaisen puoliaurinkoisen kevätilman vallitessa. Kokoonnuimme 27.5.2017 Kart in Clubille Käpylään luotaamaan maksujen maailmaa tietoiskujen ja kartingin merkeissä.

» Lue lisää

Verkkomaksumaailma ison myllerryksen keskellä

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 3.5.2017 8:53 | Kategoriat: Verkkokaupan maksuliikenne, Mobiilimaksaminen

Maksumaailma on keskellä isoa murrosta. Siitä kertovat Paytrailin maksusivun käytöstä kertova data, EU:n maksupalveludirektiivin valmistelut, pankkien ja luottokorttifirmojen toiminta sekä yleinen kuluttajakäytöstä koskeva keskustelukin.

» Lue lisää

Mobiilimaksaminen kehittyy: tiesithän jo tämän Siirto-palvelusta

Kirjoittanut Suvi Tikkanen - julkaistu 15.3.2017 8:09 | Kategoriat: Mobiilimaksaminen

Siirto-palvelu julkaistiin viime vuoden marraskuussa ja mediaa myöten se sai heti valtavan huomion ja mielenkiinnon osakseen. Itselle tuli välittömästi sellainen tunne, että jotain isosti vaikuttavaa on tulossa mobiilimaksamisen saralle. Nyt muutama kuukausi myöhemmin eri henkilöiden kanssa jutellessa olen havainnut, että Siirtoon liittyen on yhä paljon epätietoisuutta ilmassa.

» Lue lisää

Mobiililaitteiden käytön uusimmat luvut verkko-ostoksilla

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.1.2017 8:53 | Kategoriat: Asiakaskokemus, Mobiilimaksaminen

Tunnistan oman verkkoshoppailutyylini muuttuneen. Kun ennen selaisin tuotteita puhelimella ja menin sitten tekemään ostoksen läppärilläni, olen jo jonkin aikaa tehnyt ostoksen loppuun saakka puhelimessani. Kone jää työpöydälle ja kynnys sen hakemiseen on noussut. Jos ostaminen ei onnistu jostain syystä luurilla, vaihdan kauppaa.

Tällainen kuluttajakäytös on armoton verkkokaupoille ja -palveluille. Se ei anna mahdollisuutta unohtaa käyttökokemusta ja sen kehittämistä kaikissa laitteissa toimivaksi.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas toimiviin prosesseihin