<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lumingerien verkkokauppa hallitsee hakukonetuloksia

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 25.8.2017 8:41 | Kategoriat: Verkkokaupan myynti ja markkinointi, Asiakaskokemus

"Lumingerie tuo alusvaatteiden erikoisliikkeiden palvelun verkkokauppaan. Vuodesta 2008 asti olemme tehneet pitkäjänteisesti työtä, että asiakkaamme saavat samanlaista tai jopa parempaa palvelua kuin kivijalkaputiikeissa. Olemme keskittyneet palvelemaan kurvikkaita naisia, joille sopivien alusvaatteiden löytäminen on ollut hankalaa." kertoo Lumingerien perustaja Mervi Komulainen-Horneman.

”Me ei mainosteta Adwordsissa ollenkaan”, kertoo Mikko Horneman, Lumingerien toinen omistaja. Tämä on hämmästyttävä tieto sen jälkeen, kun on vasta todettu suurimman osan myynnistä tulevan Googlesta. Lumingerie on kuitenkin onnistunut erinomaisesti orgaanisessa näkyvyydessä. He ovat malliesimerkki siitä, kuinka verkkokauppa voi ansaita näkyvyytensä ja tehdä myyntiä laadukkaan sisällön avulla.

» Lue lisää

Kuka tahansa voi olla globaali verkkokauppias

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 20.6.2017 8:29 | Kategoriat: Verkkokauppaa yli rajojen, Asiakaskokemus

Leevi Parsama ravisteli kiitosta niittäneessä webinaarissaan suomalaista kauppiasta: "Suomen pitää nyt herätä uhkakuvaan, joka kotimaisen kaupan päälle on rakentumassa." Uhkalla Leevi tarkoitti suuruuden ekonomiaa, globaaleja jättejä. Katso tallenne webinaarista.

» Lue lisää

Teeleidin Anne Savela uskoo elämyksiin ja palveluun myös verkossa

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 4.4.2017 8:52 | Kategoriat: Verkkokaupan perustaminen, Asiakaskokemus

"Kaikki lähti siitä, että lopetin kahvin juonnin. Kahvi ei vain sopinut minulle. Sitten innostuin ihan hirveästi teestä." Anne Savela, Teeleidin yrittäjä muistelee. "Lähdin Kiinaan perheeni kanssa mieheni työn vuoksi ja otin päätehtäväkseni ottaa selvää teestä." Anne vierailikin ahkerasti teekylissä ja teehuoneissa.

» Lue lisää

100% tulevaisuutta: mitä opimme ihmiskokeestamme?

Kirjoittanut Vierailija - julkaistu 7.3.2017 8:44 | Kategoriat: Asiakaskokemus

Mikä on 100% tulevaisuutta? Teimme ihmiskokeen. Perheeni käyttää vain verkko- ja mobiilipalveluita.

» Lue lisää

Unelmieni ruokaverkkokauppaa etsimässä

Kirjoittanut Suvi Tikkanen - julkaistu 23.2.2017 11:15 | Kategoriat: Yleinen, Asiakaskokemus

Sen jälkeen, kun kolmoset syntyivät ja perheeni koko kasvoi kuuteen henkeen, on ruokakaupassa asioinnista muodostunut aika järkälemäinen viikoittainen projekti. Tavoitteena on tehdä kerran viikossa isot ostot ja ehkä kerran lisäksi pieniä täydennyksiä.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle