<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rentouttavaa kesän aikaa sinulle, verkkokauppias

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 6.7.2017 8:52 | Kategoriat: Yleinen

Suomen kesä on lyhyt, vähän niin kuin useimpien verkkokauppiaiden loma. Useimmat meistä vielä suhtautuvat työhön intohimoisesti ja lomallakin vilkuillaan viestit ja vähän statistiikkaa. Siinä sivussa vain. Tässä Uuno Turhapuron hiukan erilaisia ajatuksia työstä ja lomasta ;) 

» Lue lisää

Terveisiä Emeet-tapahtumasta: tärkein anti koosteena!

Kirjoittanut Ville Karjalainen - julkaistu 9.5.2017 8:46 | Kategoriat: Yleinen

Vierailimme kollegoitteni Johannes Kumpukosken ja Mikael Mäntylän kanssa Emeet Nordic -tapahtumassa 4.5. Tapahtuma tarjosi verkkokauppiaille oppia ja vertaistukea, ja meille kumppaneille valtavasti ymmärrystä asiakkaidemme arjesta. Ehkä jotain tapahtuman innostavuudesta kertoo se, että erään puheen jälkeen kollegani Mikael totesi, että hänkin haluaa olla verkokauppias. Koostin tähän tärkeimmät esille nousseet seikat.

» Lue lisää

Unelmieni ruokaverkkokauppaa etsimässä

Kirjoittanut Suvi Tikkanen - julkaistu 23.2.2017 11:15 | Kategoriat: Yleinen, Asiakaskokemus

Sen jälkeen, kun kolmoset syntyivät ja perheeni koko kasvoi kuuteen henkeen, on ruokakaupassa asioinnista muodostunut aika järkälemäinen viikoittainen projekti. Tavoitteena on tehdä kerran viikossa isot ostot ja ehkä kerran lisäksi pieniä täydennyksiä.

» Lue lisää

Paytrail Great Place to Work 2017 #9 -Työpaikan kulttuuri henkii asiakaskokemukseen

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 10.2.2017 10:51 | Kategoriat: Yleinen

 

Väitän, ettei sisältä tulehtunut organisaatio kykene mitenkään tuottamaan positiivisesti erottuvaa asiakaskokemusta. Koska asiakaskokemus on menestyksen ydin ja perustus, työpaikan kulttuuriin ja työhyvinvointiin täytyy panostaa ja kunnolla, ainakin mikäli mielii menestyjien joukkoon.

» Lue lisää

Ekamarket.com kehittää valtakunnallista ruoan verkkokauppaa asiakaslähtöisesti

Kirjoittanut Mari Oksanen - julkaistu 2.2.2017 8:27 | Kategoriat: Yleinen, Verkkokaupan myynti ja markkinointi

40% suomalaisista suhtautuu myönteisesti ruoan ja päivittäistavaroiden ostoon verkosta, kertoo TNS gallupin tuore tutkimus. Vielä kuitenkin vain murto-osa käyttää palveluita säännöllisesti. Ville Kuusisto, tuoreen verkkoruokakaupan, Ekamarket.comin, toimitusjohtaja uskoo kuitenkin vahvaan kasvuun alalla. Hänen mukaansa kasvua haluttaessa vaaditaan kuitenkin vahvaa asiakaslähtöisyyttä:

"Verkkoliiketoiminnassa asiakas on se, jonka mukaan palvelu pitää rakentaa jos haluaa pärjätä pitkässä juoksussa".

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas toimiviin prosesseihin