Paytrail

Verkkomaksuyhtiöt Paytrail ja Checkout Finland yhdistyvät - yrityskauppa hyväksytty viranomaisten toimesta

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 24.05.2021
Kerroimme tammikuussa ison uutisen, Paytrail ostaa Checkout Finlandin. Kauppa vaati viranomaishyväksynnän, jonka olemme saaneet ja kauppa on virallisesti toteutunut. Kauppaan kuuluu myös OP Kassa -liiketoiminta.


Checkout on nyt osa Paytrailia

Paytrailin ja Checkoutin yhteinen missio on valjastaa ainutlaatuinen alan asiantuntijuutemme suomalaisen verkkokaupan hyväksi. Mennäksemme tätä kohti mahdollisimman tehokkaasti, Checkout on yhdistynyt alan pioneeriin Paytrailiin. Muodostamme yhdessä entistä vahvemman Suomessa toimivan ja kotimaiseen verkkokauppaan erikoistuneen osaamiskeskittymän verkkomaksamisen alalle.

Checkoutin henkilöstö on jo osa Paytrailin henkilöstöä ja Paytrailin toimipaikkoja on nyt Jyväskylän pääkonttorin lisäksi myös Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Arvostamme huikeaa kasvua, jota Checkout on tehnyt ja olemme hyvin innoissamme voimiemme yhdistymisestä.

Paytrailin ja Checkoutin palvelut jatkuvat ennallaan

Paytrailin ja Checkoutin maksupalvelua käyttävien asiakkaiden palvelut ja toiminnot jatkuvat nyt ennallaan. Tuttu asiakaspalvelu auttaa asiakasta entiseen tapaan kaikissa kysymyksissä. Uuden, isomman tiimimme tavoitteena on palvella kaikkia asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin.

Olemme aloittaneet YT-neuvottelut

Samanlaisina toimijoina Paytraililla ja Checkoutilla on päällekkäistä toimintaa, mitä ei uudelleenorganisoitumisen myötä ole mahdollista ylläpitää. Tästä syystä olemme valitettavasti joutuneet aloittamaan YT-neuvottelut. Varsinaiset irtisanomiset pyrimme pitämään minimissään.

Paytrailin arvojen mukaisesti autamme parhaan kykymme mukaan mahdollisia irtisanottavia ihmisiä löytämään uuden sopivan työtehtävän tai suunnan uralle.

Terveisin,
Laajentunut Paytrail-tiimi

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt