Paytrail

Ässät hihasta -webinaarisarjan tallenteet nyt katsottavissa

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 24.5.2017

Ässät hihasta -webinaarisarja keräsi taas valtavasti osallistujia, eikä ihme. Sarja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja ajatuksia asiakashankintaan ja verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Ilmoittautuneita oli 241-277 per webinaari. Jos et päässyt mukaan tai jos haluat palata puheenvuorojen pariin voit nyt katsoa webinaarien tallenteet (linkit alla).

Leevi Parsama: Verkkokaupan menestyksen ydin - asiakasymmärrys aidosti keskiöön

webinaari-leevi-parsama.pngPuheenvuorossaan Leevi esitteli näkökulmia suomalaisesta verkkokaupasta ja suomalaisten keinoista menestyä maailmalla. Hänen mukaansa sinä voit olla globaali kauppias: myytpä mitä niche-tuotetta tahansa, niin maailmalta löytyy miljoona asiakasta, jotka fanittavat samaa asiaa. Nykyinen digi-infra tarjoaa ennennäkemättömän keinon näiden asiakkaiden tavoittamiseen, puhutaan D2C (Direct-To-Consumer) -markkinasta, joka on valtava mahdollisuus.

Leevi kuitenkin painottaa, että menestymiselle on yksi ehdoton edellytys - asiakas pitää laittaa aidosti keskiöön ihan kaikessa tekemisessä. Jos haluat myydä menestyksekkäästi globaalisti, niin katso tämä webinaari.

Katso tallenne

Kati Keronen: Sisältöpolku johdattaa asiakkaat ostoksille verkkokauppaasi

webinaari-kati-keronen.pngKati Keronen avaa webinaarissa sitä, miten pystyt konkreettisesti tekemään sisältömarkkinointia siten, että se johtaa tuloksiin. Hän esittelee asiaa selkeyttäviä kaavioita ja kuvia, joita voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi ja asiakashankinnassasi.

Tämän webinaarin jälkeen tiedät, miten sisällöillä kasvatetaan tunnettavuutta ja myydään tuotteita tai palveluita.

Katso tallenne

webinaari-aleksi-ja-oleg.jpgAleksi Halsas ja Oleg Eremenko: Mainostyökalut kuntoon - Facebook ja Google AdWords

Aleksi Halsas avaa webinaarissa sitä, millaisia ratkaisuja Facebook tarjoaa erilaisiin verkkokauppaan liittyviin haasteisiin, oli ongelmana sitten se, että verkkokaupassa ei käy ihmisiä tai se, että verkkokaupassa käyvät ihmiset eivät konvertoi.

Oleg Eremenko taas kertoo Google Adwordsin käytöstä verkkokaupan markkinoinnissa. Hän kertoo, kuinka tuloksia kannattaa mitata ja kuinka datan perusteella tehdään kannattavaa, kauppaa tuovan liikennemäärän kasvattamista.

Katso tallenne

 

P.S. Mikäli sinulla on toiveita tulevien webinaarien ja webinaarisarjojen suhteen, olethan rohkeasti yhteydessä meihin markkinointi@paytrail.com!
paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi