Paytrail

Onko herra suurkuluttaja verkkokauppasi kohderyhmässä?

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 16.1.2018

Mr-big-spender-900.png

Vaikka lähes kaikki ostavat verkosta jotain, on niitä, jotka kuluttavat verkkokaupoissa huomattavasti muita enemmän. Mitä jos sinulla olisi asiakaskohderyhmä, joka käyttää verkossa yli 1700€ kuussa?

Finnish E-Commerce -raportista nousi esille yksi selkeästi muut kuluttamisessa ylittävä ostajatyyppi. Puhutaan hänestä nimellä herra suurkuluttaja. Vaikka naiset ostavat verkosta useammin, kuin miehet, herra suurkuluttaja on kuitenkin ehdottomasti mies. Hän asuu Helsingissä ja on 48-vuotias.

Herra suurkuluttajalla on rahaa. Sitä riittää pelkkiin verkko-ostoksiin keskimäärin 1773€ kuussa. Hän ostaa tuotteita usein ulkomailta ja käyttää ostamiseen mieluiten puhelintaan, aivan niinkuin monet muutkin kuluttajaryhmät.

Herra suurkuluttaja ostaa verkosta usein vaatteita, kenkiä ja asusteita. Hän myös matkustaa paljon ja käyttää lentolippuihin keskimäärin 288€ ja hotelleihin 197€ kuussa.

Jos myymäsi tuotteet tai palvelut sopivat herra suurkuluttajalle, hänet kannattaa huomioida tekemisessä. Lue raportista lisää suomalaisten kulutajien ostokäyttäytymisestä verkossa!

New Call-to-action

Muita mielenkiintoisia artikkeleita suomalaisista kuluttajista

Kuluttajan viisi tyypillisintä ongelmaa verkko-ostoksilla

MobilePay:n käyttö leviää suomalaisten kuluttajien keskuudessa

Äärimmäinen yksinkertaisuus, sitä kuluttajat vaativat verkkotoimijoilta