Paytrail

Opas tallennetulla kortilla maksamisesta julkaistu!

Saila Marttila Kirjoittanut Saila Marttila - 9.9.2022

Tallennetulla kortilla maksaminen yleistyy – mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa ja missä kaikkialla sitä voi hyödyntää? Vastauksen näihin, ja moneen muuhun kysymykseen löydät uunituoreesta oppaastamme!

One click -maksuja ja toistuvia veloituksia

Tallennetulla kortilla maksaminen on kattotermi, jolla tarkoitetaan korttitietojen tallentamiseen perustuvia maksuratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi digitaalisten palveluiden toistuvaisveloitukset, pienten ostosten one click -maksut sovelluksissa tai verkkokaupan asiakastilille tallennetulta kortilta maksun hyväksyminen.

Mitä-tallannetulla-kortilla-maksaminen-mahdollistaa

Oppaastamme löydät kattavan yhteenvedon siitä, mihin tallennetulla kortilla maksamista voi soveltaa, kenelle se sopii ja miten palvelun käytännössä saa käyttöönsä.

 

Kolme erilaista kauppiascasea – näin maksamisesta on tehty helppoa käytännössä

Jotta käytäntö ei unohtuisi, olemme haastatelleet oppaaseen myös kauppiaita, jotka hyödyntävät palvelussaan tallennetulla kortilla maksamista.

Ääneen pääsevät

  • Dennis Stolt, Neste
  • Pirkka Lankinen, PayiQ
  • Jaana Nyström, Otavamedia

"Nykyään asiakas voi hyväksyä toistuvan veloituksen kerralla ja sen jälkeen unohtaa laskut", kiteyttää Nyström palvelun hyötyjä Otavamedialla.

Haluatko tietää lisää tallennetulla kortilla maksamisesta? Lataa maksuton opas heti, niin saat kattavan tietopaketin tallennetulla kortilla maksamisen mahdollisuuksista. Tehdään yhdessä maksamisesta asiakkaillesi helppoa!

New call-to-action

Lue lisää tallennetulla kortilla maksamisesta:

paytrail-icon Raportit ja oppaat