Paytrail

Uusi opas julkaistu: "Verkkokaupan sesonkiopas - näin otat sesongista kaiken irti"

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 18.11.2016

Miten verkkokauppa voi saada kaiken irti eri sesongeista?

Halloween ja sinkkujen päivä menivät jo. Edessä on kuitenkin mehukas putki muita kotoisia sekä ulkomailta kaapattuja sesonkipäiviä: 25.11. Black Friday, 28.11. Cyber Monday, 29.11. veronpalautuspäivä ja 5.12. veronpalautuspäivän jälkeinen maanantai (viime vuoden kovin myyntipäivä).

Eivätkä sesongit siihen lopu, vaan erilaisia teemapäiviä on ympäri vuoden ja oikein toimimalla saat niistä ahkeria myynnin vetureita verkkokauppaasi. Mutta miten voisit suunnata omat resurssisi sesonkimeressä parhaalla mahdollisella tavalla?

Keskusteltuamme verkkokauppiaiden kanssa huomasimme, että tämä on asia, joka askarruttaa monia. Niinpä päätimme julkaista oppaan, jossa käsitellään metodia, jolla saat sesongeista järkevillä resurssimäärillä mahdollisimman paljon irti.

Oppaasta löydät konkreettisia työkaluja, kuten sesonkihyllyn luomisen tarkastuslistan, verkkokaupan sesonkikalenterin suunnittelupohjan sekä listan erilaisista teemapäivistä, joita voit hyödyntää ensi vuoden suunnittelussa.

Asiantuntijoina oppaassa toimivat Vilkkaan Timo Korvenoja, Digitarvikkeen Veera Uutinen ja Differon Kati Keronen.

Lataa opas verkkokaupan sesonkimyynnistä

Verkkokaupan sesonkimyynti on opas, jota ei kannata jättää lukematta, mikäli oman verkkoliiketoiminnan kehitys ja myynnin kasvattaminen ovat sinulle tärkeitä.

Lataa nyt

Lue myös:

Black Friday 2016 lähestyy, verkkokauppa oletko valmis?

Cyber Monday tykitti suomalaisessa verkkokaupassa

Pitääkö Suomen olla markkinoinnin kehitysmaa? 

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi