Paytrail

Valmistaudu näihin myyntipäiviin jo nyt

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 20.9.2017

Valmistaudu-sesonkimyyntiin-verkkokappa

Monen verkkokaupan myynnistä valtaosa tulee tiettyinä sesonkipäivinä. Tähän vaikuttaa paitsi kuluttajakäytös, jota tietyt päivät ohjaavat, mutta myös verkkokaupan kyky nostaa noina teemapäivinä siihen liittyviä tuotteita taidokkaasti esille paitsi kaupassa, myös markkinoinnissa käytettävissä kanavissa. Jos et ole vielä valmistautunut seuraaviin sesonkimyyntipäiviin, tee se nyt.


Sesonkimyyntipäivä Milloin?
Halloween 4.11.2017
Nenäpäivä 10.11.2017
Singles’ day 11.11.2017
Isänpäivä 12.11.2017
Black Friday 24.11.2017
Cyber Monday 27.11.2017
Joulunalusaika & joulun jälkimarkkinointi  

Black Friday ja Cyber Monday alennukset näkyviin hakukoneissa

Jenkkilästä meille rantautuneet Black Friday ja Cyber Monday ovat jo sen verran juurtuneet, että kuluttajat etsivät aktiivisesti hakukoneista noiden päivien tarjouksia. Tätä ei vielä moni verkkokauppa hyödynnä. Kannattaakin siis luoda näitä sesonkeja varten kampanjasivuja ja huolehtia siitä, että alennushaukat löytävät juuri sinun tuotteesi.

Hakukoneiden tueksi kannattaa rakentaa systemaattista mainontaa niissä kanavissa, joissa potentiaalinen asiakaskunta pyörii.

Isänpäivän ja joulun myynnin tueksi inspiroivaa sisältöä

Isänpäivänä moni mies saa perheeltään lahjaksi pitkiä kalsareita tai jotain muuta yhtä mielenkiintoista. Verkkokauppiaana voit olla kaikkien isien asialla ja nostaa inspiroivalla tavalla esille sen, mitä kaikkea kivaa lahjaksi voisi ostaa. Mutta jotta pelastaisit tällä isien lisäksi myös oman verkkokauppasi myyntiä, inspiroivan sisällön tulee olla kiinteä osa ostoon johtavaa sisältöpolkua.

Jouluun pätee sama, mutta pelastettavana on isien lisäksi äidit, mummot, papat, lapset, sinkut, tyttöystävät, poikaystävät ja kaikki he, joille sinulla on tuotteita kaupassasi. Muista, että inspirointi on palvelua, ei tyrkyttämistä.

On tärkeää, että autat asiakkaita myös löytämään inspiroivan sisällön pariin. Tähän voi taas käyttää vaikkapa mainontaa sosiaalisessa mediassa.

Apua sesonkimyyntimyllyn pyöritykseen

Olemme huomanneet, että verkkokauppiaille yhä tiheämmin osuvien sesonkipäivien täysimääräinen hyödyntäminen on haastavaa. Siksi loimme oppaan, jonka avulla pyörität sesonkeja systemaattisesti, juuri sinun asiakkaittesi ostokäyttäytyminen huomioiden. Lue opas ja opi ottamaan kaikki irti sesongeista tavalla, joka ei vie kaikkea aikaasi ja energiaasi. Lue opas verkkokaupan sesonkimyynnistä!

Verkkokaupan sesonkimyynti opas

Lue lisää kovista myyntipäivistä verkossa

Black Friday lähestyy - verkkokauppa, oletko valmis?

Paytralin tilastot: Cyber Monday tykitti suomalaisessa verkkokaupassa

Viritä verkkokauppasi joulumyyntiä varten - 6 vinkkiä sinulle

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi