Jalmari verkkokauppiaana #11: Arkea kokopäiväisenä verkkokauppiaana

Kirjoittanut Saana Borgström - 21 syyskuuta, 2016

Millaista on vasta-aloittaneen verkkokauppiaan arki?

Jalmari on toiminut nyt kuukauden ajan kokopäiväisenä verkkokauppiaana ja mies kokee oppineensa joka päivä jotain uutta - varsin monen asian myös perinteisesti kantapään kautta. Kulunut kuukausi on siis ollut hyvin työn täyteinen ja lisäksi se on auttanut Jalmaria huomaamaan, mitä kaikkea hän ei vielä tiedä verkkokaupan pyörittämiseen liittyen. Tieto lisää tuskaa sanotaan, mutta toisaalta ymmärrys asioiden nykytilasta on myös ensimmäinen askel kohti uuden oppimista. 

Uusimmassa videossaan Jalmari kertoo, millaisiin arjen tehtäviin hän on käyttänyt aikaansa kuluneen kuukauden aikana ja millaisia tuloksia hän on saanut aikaiseksi verkkokauppansa markkinoinnissa, myynnissä ja hakukoneoptimoinnissa. Kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, mutta onneksi myös hienoja onnistumisen kokemuksia on tullut vastaan. 

Katso videolta, millä osa-alueella Jalmari on saanut tehtyä suorastaan loistavia tuloksia. Entäpä mikä epäonnistuminen saa Jalmarilta jopa kaksi peukkua alaspäin?

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa.

Paranna verkkokauppasi näkyvyyttä Googlessa

Ebook-8-cover-iso.pngVerkkokaupan sijoitusta Googlen hakutuloksissa parannetaan hakukoneoptimoinnin avulla. Lataa maksuton opas, josta saat tietää, millaisia asioita optimoinnissa on syytä huomioida ja miten optimointityötä käytännössä tehdään. Oppaaseen on haastateltu eri verkkokauppa-alan asiantuntijoita. 

 Lataa nyt

Lue myös

Tulos Helsingin Jaakko Knuutila: Näin teet hakukoneoptimointia verkkokaupassa oikein

Verkkokauppa tarvitsee hyvää sisältöä - ja luotiliivit

Näillä sisältötyypeillä teet enemmän myyntiä verkkokaupassasi

Topics: Verkkokaupan hallinta


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more