Paytrail

Millainen on minimiin karsittu tilausprosessi [demo]?

Johannes Kumpukoski Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 20.1.2017

verkkokaupan-optimaalinen-tilausprosessi-paytrail.jpg

Toteutimme demoverkkokaupan, jonka alkuperäinen tarkoitus oli rakentaa kauppa Paytrailin maksupalvelun demoamista varten. Hyvin nopeasti päädyimme kuitenkin lähinnä mallintamaan ideaalia kassavaihetta.

Demokauppa toteutettiin jatkokehittämällä WooCommercen testauksesta syntynyttä verkkokauppaa. Rakensimme demokaupan WordPressin WooCommercen yhdistelmällä ja ilmaisilla lisäosilla. Demokauppa toteutettiin teemalla, joka on responsiivinen. Tällöin kaupan kaikki sivut ja tilausprosessi näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla. Pyrimme saamaan verkkokaupan näyttämään tavalliselta tuoteverkkokaupalta poislukien toimitustavat. 

Tutustu demoverkkokauppaan!

Yhden sivun kassa tukee konversiota

Konversio-optimoinnin yhteydessä puhutaan usein myös verkkokaupan tilausprosessista ja kuinka se toteutetaan niin, että se tukee ostamista parhaalla mahdollisilla tavalla. Kuten Tulos Helsingin Jaakko Knuutila totesi "Suomalaisissa verkkokaupoissa ostamisesta on tehty aivan liian vaikeaa."

Demokauppaan loimme yhden sivun kassan, jossa käytetään maksutavan valintasivun ohitusta. Toteutus lyhentää tilausprosessin mahdollisimman lyhyeksi. Suosittelemmekin lämpimästi vastaavaa toteutusta kaikille, jotka haluavat maksimoida tilausvaiheen konversiota.

Verkkokaupalle toimitusehtopohja sekä linkkejä ja vinkkejä

Demokaupasta löydät yksinkertaisen tilausvaiheen mallin lisäksi verkkokaupan toimitusehtopohjan, jonka voit kopioida ja muokata omaan kauppaasi sopivaksi. Lisäksi löydät linkkejä hyödyllisiin oppaisiin ja materiaaleihin, joiden avulla voit kehittää digiliiketoimintaasi. Lisäksi tuotekuvauksista löydät vinkkejä menestyvän verkkokaupan pyörittämisen.

Ota yhteyttä vaikkapa demokaupan lomakkeen kautta, jos sinulle herää kysymyksiä palvelustamme tai muusta demokauppaan liittyvästä asiasta. Juttelemme mielellämme kanssasi!

Lue myös opas verkkokaupan konversio-optimoinnista

ebook-5-cover_iso-353295-edited.pngJos haluat syventyä demoverkkokaupan esittelemän optimaalisen tilausprosessin lisäksi myös muihin konversio-optimointiin liittyviin asioihin, voit ladata ilmaisen oppaan "Konversio-optimointi verkkokaupassa".

Lataa nyt

 

paytrail-icon Verkkokaupan UX