Paytrail

Paytrail Kauppiasrahoitus tukee verkkokauppojen kasvua

Saila Marttila Kirjoittanut Saila Marttila - 4.6.2024

Verkkokauppa-alan kasvu on ollut paytraililaisille sydämen asia yhtiön alkuajoista asti, ja siksi palvelussa on panostettu lukuisiin ominaisuuksiin, jotka antavat kauppiaille eväitä oman liiketoiminnan kasvattamiseen. Uutena, erityisesti liiketoiminnan kasvuun suunniteltuna ominaisuutena, esittelemme helppokäyttöisen rahoitusratkaisun, Paytrail Kauppiasrahoituksen.

 

Joustava rahoitusratkaisu tukee verkkokaupan kasvua 

Vaikka taloustilanne on viime vuodet ollut haastava, kokonaisuutena verkkokauppa-ala on jatkanut kasvuaan. Jotta kauppiaiden liiketoiminnan kasvu olisi jatkossakin mahdollisimman sujuvaa, olemme lisänneet maksupalveluumme verkkokauppiaille suunnitellun rahoitustuotteen yhteistyössä Liberisin kanssa. 

Paytrail Kauppiasrahoitus soveltuu monenlaisiin tilanteisiin, kuten varastojen täydentämiseen, markkinointiin investoimiseen, pääoman kasvattamiseen tai kassanhallintaan hiljaisemman myyntisesongin aikana. 

”Paytrail on aina halunnut auttaa kauppiaita kasvamaan ja menestymään. Tavoitteemme on ollut luoda kauppiaille arvoa tuotteellamme.” – Joni Rautanen, COO, Paytrail 

Erityisesti pienyritysten tarpeet huomioiva rahoitusratkaisu on helppokäyttöinen ja joustava.

Tässä joitakin esimerkkejä siitä, miten Paytrail Kauppiasrahoitusta voi hyödyntää

 • Liiketoiminnan laajentaminen 
  • Onko mielessäsi uusi tuotelanseeraus tai uuden toimialan valloittaminen? Rahoituksen avulla saat pelivaraa tuotekehitykseen ja budjettia lanseeraustoimenpiteisiin. 
 • Varaston täydentäminen 
  • Kolkutteleeko myyntikampanja tai muu sesonki ovella? Joustava rahoitusratkaisu helpottaa varastojen täydentämistä ja myyntipiikkiin varautumista. 
 • Markkinointiin panostaminen  
  • Suunnitteletko tunnettuuden kasvattamista tai haluatko testata uudenlaisia markkinointitoimenpiteitä tai -kampanjoita? Kauppiasrahoituksen avulla voit helpommin investoida markkinointiin. 
 • Kassanhallinta 
  • Tarvitsetko joustoa myös hiljaisempaan ajanjaksoon tai onko liiketoimintasi sesonkiluonteista? Rahoitus on kätevä tapa tasoittaa kassavirran muutoksia. 

 

Nopea rahoituspäätös ja helppo takaisinmaksu 

Paytrail Kauppiasrahoituksen ytimenä on helppous. Rahoituksen hakeminen hoituu Kauppiaspaneelin kautta minuuteissa, eikä sitä varten tarvitse täyttää monimutkaisia dokumentteja. Rahoituksen myöntää kumppanimme Liberis, joka on panostanut sujuvaan asiakaskokemukseen: rahoitustarjouksen saa tarkasteltavakseen vuorokaudessa ja rahat tilille jopa 48 tunnin sisällä. 

”Nopea rahankierto on palvelun ehdoton valtti, ja esimerkiksi vuonna 2023 rahoitusta hakeneista kauppiasta 80 % sai rahoituksen tilillensä 48 tunnissa.” – Joni Rautanen 

Rahoituksella on yksi kiinteä hinta, joka vaihtelee rahoituksen suuruuden mukaan. Rahoituksen määrää ja sen hintaa voi rauhassa testata ja tarkastella Kauppiaspaneelissa hakemuksen aluksi.

Takaisinmaksusta on tehty sujuvaa, ja se hoituu automaattisesti: Paytrail vähentää sovitun prosentin tilityksistä ja tilittää sen Liberisille, kunnes summa on maksettu kokonaisuudessaan. Lyhentäminen hoituu siis sitä mukaa, kun asiakkaat maksavat verkkokaupalle. 

Rahoitusta on mahdollista saada joustavasti jopa 300 000 euroon saakka. Sen saaminen edellyttää, että verkkokauppa on ollut Paytrailin asiakkaana vähintään neljä kuukautta.  

Paytrail Kauppiasrahoitus on oivallinen ja luotettava kumppani kasvuhaluisille verkkokauppiaille. Lue lisää palvelusta!

Tutustu Paytrail Kauppiasrahoitukseen

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi