<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound-myynnistä innostunut, sosiaalisen median kanavia ja puhelinta pelkäämätön henkilö saa paikan!

Kirjoittanut Petri Itkonen - julkaistu 15.5.2017 8:53 | Kategoriat: Rekrytointi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen, motivoitunutta ja tuloshakuista myyntihenkilöä, joka on innostunut inbound-metodologian hyödyntämisestä työssään. Jos se olet sinä, tässä on tilaisuutesi luoda uraa modernin myynnin parissa huipputiimissä! Meiltä löydät upean työtilaisuuden lisäksi parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, kunnon työkalut, aamupuurot, välipalat, hierovan tuolin, pingispöydän, sporttipassin, virkistystapahtumia ja monia muita etuja. Meidät on palkittu jo kolmena vuotena Great Place to Work -kilpailussa.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikkoja avoinna!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 21.4.2017 10:08 | Kategoriat: Rekrytointi

 

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Harjoittelussa menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta arvostamme jos osaat lisäksi sujuvasti ruotsia.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikka auki - tule pinkkiin perheeseen!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 15.12.2016 12:42 | Kategoriat: Rekrytointi

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

» Lue lisää

Ohjelmistokehittäjä, testaaja, ylläpitäjä - Teitä tarvitaan!

Kirjoittanut Vesa Kortteinen - julkaistu 20.9.2016 13:37 | Kategoriat: Rekrytointi

 
Haluaisimme kehittää palveluamme enemmän kuin meillä on tämän hetken tekijämäärällä mahdollista ja siksi etsimme lisää ihmisiä!  Haemme ainakin viittä ihmistä erilaisiin vakituisiin it-alan töihin: ohjelmistokehittäjiksi, testaajiksi sekä palvelutuotannon puolelle. Etsimme sekä junioreita, että kaiken nähneitä kehäkettuja. 
» Lue lisää

Oletko sinä uusi Customer Service Specialistimme?

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 25.8.2016 10:46 | Kategoriat: Rekrytointi

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista Customer Service Specialistin vakituiseen työsuhteeseen. Oletko sinä asiantuntevan ja paljon kiitosta saaneen asiakaspalvelutiimimme uusi jäsen?

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Matkailuyrittäjän opas