<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Customer Service Specialist harjoittelupaikkoja avoinna!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 21.4.2017 10:08 | Kategoriat: Rekrytointi

 

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Harjoittelussa menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta arvostamme jos osaat lisäksi sujuvasti ruotsia.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikka auki - tule pinkkiin perheeseen!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 15.12.2016 12:42 | Kategoriat: Rekrytointi

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

» Lue lisää

Ohjelmistokehittäjä, testaaja, ylläpitäjä - Teitä tarvitaan!

Kirjoittanut Vesa Kortteinen - julkaistu 20.9.2016 13:37 | Kategoriat: Rekrytointi

 
Haluaisimme kehittää palveluamme enemmän kuin meillä on tämän hetken tekijämäärällä mahdollista ja siksi etsimme lisää ihmisiä!  Haemme ainakin viittä ihmistä erilaisiin vakituisiin it-alan töihin: ohjelmistokehittäjiksi, testaajiksi sekä palvelutuotannon puolelle. Etsimme sekä junioreita, että kaiken nähneitä kehäkettuja. 
» Lue lisää

Oletko sinä uusi Customer Service Specialistimme?

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 25.8.2016 10:46 | Kategoriat: Rekrytointi

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista Customer Service Specialistin vakituiseen työsuhteeseen. Oletko sinä asiantuntevan ja paljon kiitosta saaneen asiakaspalvelutiimimme uusi jäsen?

» Lue lisää

Tarjolla Customer Service Specialistin harjoittelupaikka

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 20.4.2016 15:00 | Kategoriat: Rekrytointi

Liite2I-aspa-tiimi.jpg

Etsimme sinua, opiskelujesi loppupuolella oleva ja tuleva kaupallisen alan ammattilainen, kehittymään kanssamme verkkomaksamisen asiakaspalvelun ihmeellisessä maailmassa. Tarjoamme viiden kuukauden harjoittelupaikkaa opintojesi tueksi ja olemme valmiita maksamaan siitä pientä korvausta. Harjoittelun suunniteltu alkamisajankohta on syyskuu 2016.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas monikanavaiseen maailmaan