<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oletko Paytrailin uusi System Specialist?

Kirjoittanut Paytrail - julkaistu 17.8.2017 14:43 | Kategoriat: Rekrytointi

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja. Olemme verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Teemme yhteistyötä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman ja helpomman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Lutakossa.

Nyt meillä on tarjota sinulle tilaisuus! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen System Specialistia.

» Lue lisää

Oletko sinä uusi Customer Service Specialistimme?

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 3.8.2017 14:58 | Kategoriat: Rekrytointi

Keitä me olemme? – Paytrail

Paytrail on Suomen johtava sähköisten maksupalveluiden tarjoaja. Olemme verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on viranomaisten myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Toimimme yhteistyössä pankkien, muiden rahoitusalan toimijoiden sekä ohjelmistopalveluyritysten kanssa mahdollistaen entistä tehokkaamman maksuliikenteen verkossa. Olemme osa pohjoismaista Nets-konsernia.

» Lue lisää

Inbound-myynnistä innostunut, sosiaalisen median kanavia ja puhelinta pelkäämätön henkilö saa paikan!

Kirjoittanut Petri Itkonen - julkaistu 15.5.2017 8:53 | Kategoriat: Rekrytointi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen, motivoitunutta ja tuloshakuista myyntihenkilöä, joka on innostunut inbound-metodologian hyödyntämisestä työssään. Jos se olet sinä, tässä on tilaisuutesi luoda uraa modernin myynnin parissa huipputiimissä! Meiltä löydät upean työtilaisuuden lisäksi parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, kunnon työkalut, aamupuurot, välipalat, hierovan tuolin, pingispöydän, sporttipassin, virkistystapahtumia ja monia muita etuja. Meidät on palkittu jo kolmena vuotena Great Place to Work -kilpailussa.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikkoja avoinna!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 21.4.2017 10:08 | Kategoriat: Rekrytointi

 

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja. Harjoittelussa menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta arvostamme jos osaat lisäksi sujuvasti ruotsia.

» Lue lisää

Customer Service Specialist harjoittelupaikka auki - tule pinkkiin perheeseen!

Kirjoittanut Noora Pasanen - julkaistu 15.12.2016 12:42 | Kategoriat: Rekrytointi

Etsimme kahta reipasta harjoittelijaa vahvistamaan Paytrailin asiakaspalvelutiimiä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä osaksi pinkkiä perhettämme ja tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. Takaamme parhaat mahdolliset työkaverit, loistavan tiimihengen, hyvät työkalut, aamupuurot, välipalat ja monia muita etuja.

» Lue lisää

Tilaa kirjoitukset


Opas verkkokauppaa perustavalle