Paytrail

Tukimateriaalia verkkokauppiaalle haasteiden taklaamiseen

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 12.1.2015

Verkkokauppiaan matkalla on jyrkkiä mutkia ja välillä kivi hiertää kengässä. Verkkokauppayrittäjä voi kuitenkin löytää suorempia polkuja pukea ylleen matkalle sopivammat kengät, jotka eivät haukkaa jokaista hiekanjyvää ja havunneulasta. Siis voi, jos tietää mitä tekee.  

Olemme valmistelleet oppaita ja webinaareja verkkokauppiaan tueksi. Ei maksa mitään, sillä meidän vilpitön halumme ja toki myös oma etumme on, että asiakkaamme pärjäävät liiketoiminnassaan.

Tukimateriaalia verkkokauppiaalle

Aikaisemmin olemme julkaisseet opassarjassa seuraavat:

Lataa ihmeessä ja tutustu verkkokauppiaan maksuttomiin tukimateriaaleihin!

Tarinoita asiakkaistamme

Olemme koostaneet kertomuksia myös asiakkaistamme, heidän haasteistaan ja kokemuksistaan. Mikäli itse kamppailet verkkokaupan alalla, lue ihmeessä nämä tarinat:

Verkkokauppiaan haasteiden taklaus jatkuu

Blogauksia, oppaita, webinaareja ja tapahtumia vuodelle 2015 on jo työn alla, mutta mikäli sinun arkeasi painaa tietty haaste, johon kaipaisit apua, ota ihmeessä yhteyttä! Koitetaan järjestää tukea ja tukimateriaalia haasteen selättämiseen. Meidät tavoitat osoitteesta markkinointi@paytrail.com.

Lisätietoja erilaisista jo julkaistuista materiaaleista löydät verkkokauppiaan tietopankista ja webinaarit löydät webinaarisivulta.

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi