Paytrail

Uusi opas julkaistu - verkkokaupan liiketoiminnan suunnittelu

Pekka Majaniemi Kirjoittanut Pekka Majaniemi - 9.8.2016

Opas aloittavan verkkokauppiaan liiketoiminnan suunnitteluun

Julkaisimme uuden oppaan verkkokaupan liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Oppaasta saat konkariyrittäjien parhaat neuvot siihen, miten verkkokauppiaana vältät pahimmat sudenkuopat ja pystyt suunnittelemaan liiketoimintaasi asiakaslähtöisesti heti alusta alkaen.

Opas soveltuu myös kokeneille verkkokauppiaille. Esimerkiksi oppaassa esiteltävän Lean Canvas -mallin avulla voit taklata liiketoiminnan arkipäivän haasteita ja saat siitä työkalun verkkokauppasi johtamiseen. Lean Canvas -mallissa keskitytään ennen kaikkea yrityksen vahvuuksiin suhteessa asiakkaisiinsa.

“Itse käytän päivittäisessä johtamistyössäni muun muassa Lean Canvasia ja yhdistän siihen konkreettiset puolivuotissuunnitelmat. Tämä combo on toiminut minulla erinomaisesti.” - Henri Nyström

Pitääkö minulla olla aivan ainutlaatuinen liikeidea, jotta voin perustaa verkkokaupan? Jos joku tuote tai palvelu ei myy, pitääkö se poistaa kaupasta heti? Aloitanko liiketoiminnan suunnittelun oman toimintani mallintamisesta? Löydät oppaasta vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin.

Julkaisu johdattelee ajattelemaan verkkokauppaa ennen kaikkea asiakkaan kohtaamisen ja palvelemisen kulminaatiopisteenä. Keskiössä on sinun ja asiakkaasi toiminta ja ennen kaikkea se, miten kauppasi auttaa asiakkaitasi saavuttamaan heidän unelmansa tai tavoitteensa.

Oppaaseen on haastateltu mm. Varustelekassa vaikuttanutta Henri Nyströmiä, monialayrittäjä ja Intotalon yritysvalmentaja Ollis Leppästä sekä Ullanunelman verkkokauppiasta Ulla Svenskiä. 

Lataa maksuton opas heti luettavaksesi!

Lataa nyt

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi