Paytrail

Sales Rescue

Vain onnistuneilla maksuilla on väliä. Varmista, etteivät verkko-ostokset jää vahingossa kesken.  

Sales Rescue pelastaa hylättyjä ostoskoreja

Verkkokaupan ostoskoreja hylätään jopa 60-70 %. Sales Rescuen ansiosta voimme pelastaa ainakin osan niistä. Kehitimme Sales Rescuen, koska haluamme parantaa liiketoimintaasi pelastamalla jo peruuntuneita tilauksia jälkikäteen.

Sales Rescue toimittaa tilauksensa kesken jättäneille asiakkaillesi automaattisen sähköpostin, jonka avulla tilauksen pääsee helposti viemään loppuun.

Sales Rescue

  • Vähentää kesken jätettyjen tilausten määrää
  • Lisää myyntiä, kun kesken jääneet tilaukset palautetaan kuluttajan mieleen, jolloin ne viedään useammin loppuun asti.

Näin Sales Rescue toimii

  • Kun verkkokaupan asiakas siirtyy ostoskorista maksusivullemme ja maksun tiedot siirtyvät verkkokaupasta järjestelmäämme, tiedot säilyvät järjestelmässämme vaikka tilauksen tekeminen keskeytyisi.
  • Sales Rescue hyödyntää järjestelmäämme tallennettua tietoa ja lähettää keskeytyneestä tilauksesta asiakkaan sähköpostiin linkin, josta hän pääsee maksamaan kesken jääneen tilauksen.
  • Linkki ohjaa maksajan suoraan maksuvalintasivullemme, josta asiakas voi tarkastaa tilauksen sisällön ja maksaa haluamallaan maksutavalla.
  • Kun maksu on suoritettu, verkkokauppa saa tiedon pelastetusta maksusta ja alkuperäinen tilaus kuittaantuu maksetuksi, samoin kuin kaikista muistakin maksuista, ja voi käsitellä ne tavalliseen tapaan. Lisäksi verkkokauppa saa vielä erillisen sähköpostin tästä tilauksesta

Sales-Rescue-FI

 

Hyviä kauppiaskokemuksia

Olemme saaneet palvelusta hyviä tuloksia asiakkaidemme kanssa.
Olemme onnistuneet pelastamaan parhaimmillaan jopa 29 % hylätyistä ostoskoreista.

"Sales Rescue on verkkokaupan yksi tärkeä uusi toimintamuoto, jolla keskenjääneitä tilauksia saadaan hoidettua loppuun saakka. Se on toiminut meillä  yli odotusten, johtuen sen helposta käytöstä. Kun asiakas saa sähköpostimuistutuksen keskeytyneestä tilauksesta, vain yhdellä napin painalluksella pääsee maksuvalikkoon. Tämän helpommaksi tätä ei voida tehdä."

Tapio Ruppa, Antishop

Sales Rescuen hinta

Palvelu sisältyy normaaliin kuukausimaksuumme ja myyjä maksaa ainoastaan onnistuneista pelastuksista, joista veloitamme normaalit transaktiokulut ja 2 % provision.

Ota palvelu käyttöön

Jos käytät jo palveluamme ja sopivaa rajapintaa, saat palvelun käyttöösi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@paytrail.com).

Jos sinulla ei vielä ole maksupalveluamme, tilaa palvelu. Sales Rescue kytketään automaattisesti päälle maksupalvelun käyttöönoton yhteydessä.