Sales Rescue pelastaa
hylättyjä ostoskoreja!

Vain onnistuneilla maksuilla on väliä.
Varmista, etteivät verkko-ostokset
jää vahingossa kesken.  

Sales Rescue

Verkkokaupan ostoskoreja hylätään jopa 60-70 %. Nyt voimme pelastaa ainakin osan niistä! Kehitimme Sales Rescuen, koska haluamme parantaa liiketoimintaasi pelastamalla jo peruuntuneita tilauksia jälkikäteen.

Toiminnallisuuden ajatus on toimittaa tilauksensa kesken jättäneille asiakkaille automaattisesti sähköposti, josta pääsee helposti viemään tilauksen loppuun.

Sales Rescue

  • Vähentää kesken jätettyjen tilausten määrää
  • Lisää myyntiä, kun kesken jääneet tilaukset palautetaan kuluttajan mieleen ja viedään useammin loppuun 

Miten Sales Rescue toimii?

  1. kuluttajakirje-sales-resquePNG.pngKun verkkokaupan asiakas siirtyy ostoskorista maksusivullemme ja maksun tiedot siirtyvät verkkokaupasta järjestelmäämme, tiedot säilyvät järjestelmässämme vaikka tilauksen tekeminen keskeytyisi.
  2. Sales Rescue hyödyntää järjestelmäämme tallennettua tietoa ja lähettää keskeytyneestä tilauksesta asiakkaan sähköpostiin linkin, josta hän pääsee maksamaan kesken jääneen tilauksen.
  3. Linkki ohjaa maksajan suoraan maksuvalintasivullemme, josta asiakas voi tarkastaa tilauksen sisällön ja maksaa haluamallaan maksutavalla.
  4. Kun maksu on suoritettu, verkkokauppa saa tiedon pelastetusta maksusta ja alkuperäinen tilaus kuittaantuu maksetuksi, samoin kuin kaikista muistakin maksuista, ja voi käsitellä ne tavalliseen tapaan. Lisäksi verkkokauppa saa vielä erillisen sähköpostin tästä tilauksesta

Hyviä tuloksia asiakkaidemme kanssa

Olemme saaneet palvelusta hyviä tuloksia asiakkaidemme kanssa. Olemme onnistuneet pelastamaan parhaimmillaan jopa 29 % hylätyistä ostoskoreista.

"Sales Rescue on verkkokaupan yksi tärkeä uusi toimintamuoto, jolla saadaan keskenjääneitä tilauksia hoidettua loppuun saakka. Se on meillä toiminut yli odotusten, johtuen sen helposta käytöstä. Kun asiakas saa sähköpostimuistutuksen keskeytyneestä tilauksesta, vain yhdellä napin painalluksella pääsee maksuvalikkoon, tämän helpommaksi tätä ei voida tehdä."

Tapio Ruppa, Antishop

Mitä palvelu maksaa?

Palvelu sisältyy normaaliin kuukausimaksuumme ja myyjä maksaa ainoastaan onnistuneista pelastuksista, joista veloitamme normaalit transaktiokulut ja 2 % provision.

Kuinka saan palvelun käyttööni?

Jos käytät jo palveluamme ja sopivaa rajapintaa, saat palvelun käyttöösi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@paytrail.com). Jos sinulla ei vielä ole maksupalveluamme, tilaa palvelu. Sales Rescue kytketään automaattisesti päälle maksupalvelun käyttöönoton yhteydessä.