<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=909168019218260&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Maksuttomat webinaarit
sinua varten

Haluamme kertoa sinulle lisää verkkomaksamisen
maailmasta. Webinaareihin voit osallistua kätevästi
oman työpöytäsi äärestä.

Miten raha liikkuu verkossa?

Paytrailin konsepti on ollut alusta lähtien hyvin yksinkertainen: yhdellä sopimuksella kanssamme saat kaiken mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa. Olemme auttaneet tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

webinaari_ilari_aaltoKatso webinaarin tallenne

Miten raha liikkuu verkossa? -tallenteen asiantuntijana toimi Ilari Aalto Paytraililta.

Katso tallenne

Maksimoi verkkokauppasi kassakoneen kilinä!

Konversio-optimointi on tuloksellisen ostopolun muotoilua. Konversio-optimoinnilla on tekninen leima – ehkä juuri sen takia konversion parantaminen painetaan taka-alalle liian hankalana asiana. Ruuhka verkkokaupan ovella ei kuitenkaan lämmitä, jos ostoja ei synny.

Katso Verkkokauppa-Akatemian tallenne

kaisa_logo-868992-edited.pngAihetta käsiteltiin Verkkokauppa-Akatemian webinaareissa syksyllä 2015. Webinaarin asiantuntijana toimi Kaisa Kiviluoto Paytraililta.

Katso tallenne

Banneri-webinaarit-kolme-assaa.jpg
Sisältömarkkinointi, Some & SEO
- verkkokaupan markkinointi oikeille raiteille
#ässäthihasta

Verkkokaupan tehokas markkinointi on elinehto kaupankäynnille. Kaupallesi täytyy löytää toimivat keinot ja -kanavat, jotka ohjaavat säännöllistä asiakasvirtaa verkkokauppaasi. Markkinointiin kuuluu paljon muutakin, mutta vetämällä nämä ässät hihasta olet oikealla reitillä. 

  1. Sisältömarkkinointi. Sisältömarkkinoinnin avulla herättelet asiakkaasi piilevät tarpeet, autat häntä tekemään valintoja ja helpotat ostopäätöksen tekemistä.
  2. Sosiaalinen media. Some puolestaan luo mahdollisuuksia kauppasi näkyvyydelle, vuorovaikutukselle asiakkaiden kanssa ja myynnin kasvattamiselle.
  3. SEO. Verkkokauppasi ei myy, jos asiakkaat eivät löydä sinne. SEOn eli hakukoneoptimoinnin avulla varmistat, että asiakkaasi löytävät tarjoamasi tuotteet ja palvelut silloin, kun tarve on olemassa.

Katso Ässät hihasta -tallenteet

Verkkoakauppa-akatemia_banneri.png

Miten sähköisen kaupankäynnin pelikenttä uusiutuu? Mistä löytyy täydellinen resepti verkkokaupan toimintaan, prosessien Eldorado? Kuinka hanskaat konversio-optimoinnin, monikanavaisuuden ja mobiilimaksamisen haasteet?

Järjestimme seitsemästä webinaarista koostuneen Verkkokauppa-Akatemian yhteistyössä Flashnoden kanssa syksyllä 2015. Katso webinaarien tallenteet ja trimmaa verkkokauppasi huippukuntoon.

Katso Akatemian tallenteet

Kuinka viet peliyritysten toimivat käytännöt omaan yritykseesi?

Webinaarissa sukelletaan tarkemmin sisälle pelialalla toimiviin käytäntöihin, jotka myös tuottavat tulosta. Tavoittena on käydä tarkemmin kiinni siihen, miten ketterää kehittämistä käytännössä tehdään ja millaista ajattelua kasvun saavuttamiseksi tulisi harjoittaa.

"Webinaarissa avataan pelialan aloittavien yritysten arjessa toteuttamia asioita; silloin, kun resursseja ei vielä ole rajattomasti ja henkilöstöllä ei ole vielä miljoonien onnistumisia takanaan. Tule kuuntelemaan mitä oppeja sinun kannattaa ottaa pelialan yrityksiltä omaan toimintaasi ja kuinka viet Jari-Junkkari.pngasioita käytäntöön.”

Webinaari on maksuton. 

Asiantuntija: Jari Junkkari, Intotalo

Katso tallenne

Ota tehot irti verkkokauppasi logistiikasta
- Postin palvelut ja uudet innovaatiot

Mitä verkko-ostajat arvostavat verkkokaupan toimitusketjussa? Mitä tarkoittaa digitaalinen logistiikka ja voiko sillä saavuttaa kilpailuetua? Voiko logistiikalla saavuttaa asiakasuskollisuutta? Saatko kaikki irti tavarantoimittajasuhteistasi? Onko Drop Shipping sinulle tuttu?

Webinaarissa kerrotaan uusimmista verkkokaupan palveluista, kuten ennakoivasta lähetystenseurannasta,posti-janne-virtala-kari-nykanen.png mobiilisovelluksesta, hybridivaraston mahdollistamista nopeista toimituksista ja suoratoimituksista tavarantoimittajilta. Näillä lisäät verkkokauppasi kustannustehokkuutta, nopeutat toimitusaikaa ja parannat tutkitusti asiakastyytyväisyyttä.

Äänessä Postin pakettipalveluista vastaava tuotepäällikkö Janne Virtala sekä toimitusketjuratkaisuiden asiantuntija Kari Nykänen.

Webinaari on maksuton.

Asiantuntijat: Janne Virtala & Kari Nykänen, Posti

Katso tallenne

icon-communicate_2Kysyttävää webinaarien järjestelyihin liittyen?
Ota yhteyttä: Pekka Majaniemi
040 755 1186,
pekka.majaniemi@paytrail.com

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa toteutettava seminaari, johon voit osallistua kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Webinaarimme ovat kestoltaan 30-45 minuuttia, jonka aikana saat kokonaisvaltaisen kuvan käsitellystä aiheesta. Webinaarin aikana sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Ilmoittauduttuasi webinaariin lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

icon-webinar