<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=424361621249096&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maksuttomat webinaarit
sinua varten

Webinaareihin voit osallistua kätevästi
oman työpöytäsi äärestä.

Banneri-webinaarit-kolme-assaa.jpg
Asiakasymmärrys, sisältöpolku & mainostyökalut
#ässäthihasta

Verkkokaupan menestymiselle on yksi ehdoton edellytys - asiakas pitää laittaa aidosti keskiöön kaikessa tekemisessä. Sisältöpolkuja rakentamalla ohjaat kävijöitä kauppaasi, ja mainostyökaluilla varmistat yleisösi tavoittamisen. Vedä nämä kolme ässää hihasta, ja olet oikealla tiellä. 

  1. Asiakasymmärrys. Menestyvän verkkokaupan pyörittämisessä asiakas täytyy laittaa aidosti kaiken tekemisen keskiöön.
  2. Sisältöpolku puolestaan johdattaa asiakkaat ostoksille verkkokauppaasi. Palvele ja auta asiakkaitasi sopivilla sisällöillä ja kuljeta heitä eteenpäin.
  3. Mainostyökalut kuntoon. Facebookin ja Google AdWordsin avulla voit houkutella sivuillesi lisää kävijöitä ja hioa konversiota kovemmaksi.

Asiakasymmärrys aidosti keskiöön - se on verkkokaupan menestyksen ydin

Myös sinä voit olla globaali kauppias: myytpä mitä niche-tuotetta tahansa, niin maailmalta löytyy miljoona asiakasta, jotka fanittavat samaa asiaa. Nykyinen digi-infra tarjoaa ennennäkemättömän keinon näiden asiakkaiden tavoittamiseen, puhutaan D2C (Direct-To-Consumer) -markkinasta, joka on valtava mahdollisuus.

Mutta tälle menestymiselle on yksi ehdoton edellytys - asiakas pitää laittaa aidosti keskiöön kaikessa tekemisessä. Jos maailmanvalloitus kiinnostaa, niin katso tämä webinaari.

Leevi Parsama on verkkokaupan ammattilainen, joka tuntee suomalaisen digitaalisen kaupan erittäin laaja-alaisesti. Työssään eCom Growth -kasvuohjelman asiantuntijana hän on tutustunut henkilökohtaisesti yli 400 eri verkkokauppaan. Leevi on tehnyt myös useita matkoja tutustuen eri maiden verkkoliiketomintaan, muun muassa Venäjälle, USA:han, Saksaan ja Pohjoismaihin.

webinaari-leevi-parsama.pngLeevi on itsekin johtanut globaalisti operoivaa verkkokauppaa, jonka myynti kasvoi vuosittain yli 30 % ja lopulta tuotteita toimitettiin yli 50 eri maahan. Nykyään Leevi toimii myös verkkokauppamentorina, smart retail -teknologiayritysten sparraajana sekä eri yritysten hallituksissa.

Webinaari on maksuton.

Aika: keskiviikko 26.4.2017 klo 10-10.45
Asiantuntijat: Leevi Parsama, eCom Growth

Katso tallenne

Sisältöpolku johdattaa asiakkaat ostoksille verkkokauppaasi

Oletko jo kuullut, että verkkokauppiaan kannattaisi panostaa sisällöntuotantoon, mutta et ole oikein varma siitä, mitä tämä voisi omalla kohdallasi merkitä? Tämän webinaarin jälkeen tiedät, miten sisällöillä kasvatetaan tunnettavuutta ja myydään tuotteita tai palveluita.

Webinaarin asiantuntija Kati Keronen on sisältöstrategiaan ja sisältömarkkinointiin erikoistuneen Differo Oy:n kehitysjohtaja, Kultasulalla palkittu tietokirjailija ja inspiroiva puhuja.

webinaari-kati-keronen.pngDifferossa Kati ja muu tiimi tuottaa jatkuvasti asiakkailleen heidän asiakkaitaan oivalluttavia sisältöjä, jotka johtavat kassakoneen kilinään.

Webinaari on maksuton.

Aika: torstai 4.5.2017 klo 10-10.45
Asiantuntija: Kati Keronen, Differo

Katso tallenne

Mainostyökalut kuntoon - Facebook ja Google AdWords

webinaari-aleksi-ja-oleg.jpgFacebook tarjoaa tehokkaita ratkaisuja erilaisiin verkkokauppaan liittyviin haasteisiin, oli ongelmana sitten se, että verkkokaupassa ei käy ihmisiä tai se, että verkkokaupassa käyvät ihmiset eivät konvertoi.

Uutta liikennettä etsittäessä löydät juuri haluamasi kohderyhmät ja saat tuotteesi kohderyhmäsi eteen tehokkaammin, kuin missään muussa kanavassa. Kysymys ei siis enää ole siitä, löydätkö asiakkaasi, vaan siitä puhutteleeko mainoksesi ja houkutteleeko tuotteesi potentiaalista asiakasta.

Hakusanamainonta, eli Suomessa käytännössä Google AdWords, on verkkokauppiaalle unelmatyökalu, jolla voi tähdätä niin puhtaaseen kannattavuuden maksimointiin kuin tasaiseen tai miksei nopeaankin liikennemäärän kasvuun. 

Selkeä tulosten mittaaminen ja integrointi Google Analyticsiin tarjoavat lyömättömän määrän dataa, jolla nähdään avainsanatasolla, mitkä avainsanat tuovat kauppaa ja mitkä tuhlaavat rahaa.

Webinaari on maksuton.

Aika: tiistai 18.4.2017 klo 10-10.45
Asiantuntijat: Aleksi Halsas & Oleg Eremenko, Suomen Digimarkkinointi

Katso tallenne

Webinaaritallenteet

Miten raha liikkuu verkossa?

Paytrailin konsepti on ollut alusta lähtien hyvin yksinkertainen: yhdellä sopimuksella kanssamme saat kaiken mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa. Olemme auttaneet tuhansia webinaari_ilari_aaltoverkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

Katso webinaarin tallenne

Miten raha liikkuu verkossa? -tallenteen asiantuntijana toimi Ilari Aalto Paytraililta.

Katso tallenne

Verkkoakauppa-akatemia_banneri.png

Miten sähköisen kaupankäynnin pelikenttä uusiutuu? Mistä löytyy täydellinen resepti verkkokaupan toimintaan, prosessien Eldorado? Kuinka hanskaat konversio-optimoinnin, monikanavaisuuden ja mobiilimaksamisen haasteet?

Järjestimme seitsemästä webinaarista koostuneen Verkkokauppa-Akatemian yhteistyössä Flashnoden kanssa syksyllä 2015. Katso webinaarien tallenteet ja trimmaa verkkokauppasi huippukuntoon.

Katso Akatemian tallenteet

Kuinka viet peliyritysten toimivat käytännöt omaan yritykseesi?

Webinaarissa sukelletaan tarkemmin sisälle pelialalla toimiviin käytäntöihin, jotka myös tuottavat tulosta. Tavoittena on käydä tarkemmin kiinni siihen, miten ketterää kehittämistä käytännössä tehdään ja millaista ajattelua kasvun saavuttamiseksi tulisi harjoittaa.

"Webinaarissa avataan pelialan aloittavien yritysten arjessa toteuttamia asioita; silloin, kun resursseja ei vielä ole rajattomasti ja henkilöstöllä ei ole vielä miljoonien onnistumisia takanaan. Tule kuuntelemaan mitä oppeja sinun kannattaa ottaa pelialan yrityksiltä omaan toimintaasi ja kuinka viet Jari-Junkkari.pngasioita käytäntöön.”

Webinaari on maksuton. 

Asiantuntija: Jari Junkkari, Intotalo

Katso tallenne

Ota tehot irti verkkokauppasi logistiikasta
- Postin palvelut ja uudet innovaatiot

Mitä verkko-ostajat arvostavat verkkokaupan toimitusketjussa? Mitä tarkoittaa digitaalinen logistiikka ja voiko sillä saavuttaa kilpailuetua? Voiko logistiikalla saavuttaa asiakasuskollisuutta? Saatko kaikki irti tavarantoimittajasuhteistasi? Onko Drop Shipping sinulle tuttu?

Webinaarissa kerrotaan uusimmista verkkokaupan palveluista, kuten ennakoivasta lähetystenseurannasta,posti-janne-virtala-kari-nykanen.png mobiilisovelluksesta, hybridivaraston mahdollistamista nopeista toimituksista ja suoratoimituksista tavarantoimittajilta. Näillä lisäät verkkokauppasi kustannustehokkuutta, nopeutat toimitusaikaa ja parannat tutkitusti asiakastyytyväisyyttä.

Äänessä Postin pakettipalveluista vastaava tuotepäällikkö Janne Virtala sekä toimitusketjuratkaisuiden asiantuntija Kari Nykänen.

Webinaari on maksuton.

Asiantuntijat: Janne Virtala & Kari Nykänen, Posti

Katso tallenne

icon-communicate_2Kysyttävää webinaarien järjestelyihin liittyen?
Ota yhteyttä: Pekka Majaniemi
040 755 1186,
pekka.majaniemi@paytrail.com

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa toteutettava seminaari, johon voit osallistua kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Webinaarimme ovat kestoltaan 30-45 minuuttia, jonka aikana saat kokonaisvaltaisen kuvan käsitellystä aiheesta. Webinaarin aikana sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Ilmoittauduttuasi webinaariin lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

icon-webinar