Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #10: Voiko verkkokauppa toimia kivijalan kassajärjestelmänä?

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 31.8.2016

Voiko verkkokauppa toimia kivijalan kassajärjestelmänä?

Vuoden 2015 loppupuolella yrittäjäksi ryhtynyt Jalmari on tähän mennessä ehtinyt perustaa jo kivijalkamyymälänkin verkkokauppansa kylkeen. Ennen kivijalan pystyttämistä Jalmarin tuli miettiä, miten hän saa hoidettua kauppojensa rahaliikenteen ja kassan mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kätevästi.

Uusimmassa videossaan Jalmari haastaa muita kauppiaita pohtimaan, miksi kivijalkaa ja verkkokauppaa ei voisi yhdistää niiden kassajärjestelmän osalta. Hampaille.fi -yrityksen tapauksessa näin on nimittäin tehty. Jalmarilla käytössä oleva verkkokauppa-alusta on taipunut tähän toistaiseksi oikein hyvin. 

Mitä sinä olet asiasta mieltä? Voisiko kivijalan pyörittämisen sinun tapauksessa hoitaa verkkokaupan kassajärjestelmän kautta? Katso video!

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa.

nainrahaliikkuu-kuva.pngMiten raha liikkuu verkossa?

Lataa maksuton oppaamme, jos haluat tietää tarkemmin, millaisten etappien kautta verkkokaupan rahaliikenne oikeastaan kulkee.  

Lataa nyt

Lue myös

Maksutavat verkkokauppaan - mitä huomioida maksupalvelun valinnassa?

Verkkokaupan perustaminen - 5 tärkeää kysymystä liiketoiminnasta

Irtaudu verkkokaupan kuoleman tieltä

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi