Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #7: Kassa

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 27.5.2016

Kassajärjestelmän valinta kivijalkakaupan ja verkkokaupan yhdistelmälle

Jalmari on ollut viime viikkojen ajan niin kiinni uusien toimitilojensa remontoinnissa, ettei hänellä ole liiemmin ollut aikaa tehdä verkkokauppansa myyntiä, markkinointia tai kehitystyötä. Hän on kuitenkin ehtinyt käydä avaamassa uuden osakeyhtiön omalle yritystoiminnalleen. Tässä videossa Jalmari kertookin, miten yritysmuotojen valinta on mennyt hänen kohdallaan - ja olisiko hän kenties tehnyt jotain toisin.  

Koska Jalmarin verkkokaupan yhteyteen perustettiin myös hammashoitola/kivijalkamyymälä, piti hänen hankkia itselleen myös kassajärjestelmä. Jalmari kertookin nyt myös kokemuksistaan kassajärjestelmien kartoituksessa ja valinnassa. Mitä ilmeisimmin tämä projekti meinasi aiheuttaa miehelle harmaita hiuksia.

Katso videolta mihin lopputulokseen Jalmari lopulta päätyi ja mihin asiaan hän kysyy mielipidettä katsojiltaan.

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa. 

Haaveiletko omasta verkkokaupasta?

ebook-osa1-cover.jpgHaluatko sinäkin kokeilla siipiäsi verkkokauppiaana ja katsoa mihin tuo matka johtaa omalla kohdallasi?

Lataa tästä maksuton oppaamme, josta saat tietää, millaisia asioita kannattaa pohtia jo verkkokaupan perustamisvaiheessa mikäli verkkokaupan tavoitteena on tehdä menestyvää liiketoimintaa. 

Lataa nyt

Verkkokaupan perustaminen - 8 vinkkiä menestykseen

Verkkoklinikalta apua verkkokaupan kaupallistamiseen

paytrail-icon Verkkokaupan hallinta