Paytrail

Verkkokaupan tärkeimmät podcastit: kuuntele ja pysy kärryllä

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 1.2.2018

Verkkokauppa-podcasteja-paytrail.jpg

Kuten jo usein aiemmin olen todennut, Jenkeissä ollaan monessa asiassa meitä edellä, ainakin kun puhutaan verkkoliiketoiminnasta. Siksi heidän tekemisensä seuraaminen on todella tärkeää.

Yksi erinomainen tapa seuraamiseen on heidän podcastiensa kuuntelu. Mutta mistä aloittaa? Podcasteja on valtava määrä, joten me rankkasimme viisi mielestämme oleellisinta podcastia verkkokauppiaalle.

Retail Geek "Jason & Scott Show"

Podcastissa Jason Goldberg ja Scot Wingo haastattelevat kansainvälisesti menestyviä kovan luokan verkkokauppiaita. Aiheina on useimmiten verkkoliiketoiminta ja siihen liittyvät uutiset. Keskusteluista nousee mielenkiintoisia näkemyksiä alasta ja juuri siksi jokaisen verkkokauppiaan kannattaisi kuunnella heidän viikottaisia lähetyksiään.

Jason & Scott Show

eCommerceFuel

eCommerceFuel Podcast keskittyy tarjoamaan vinkkejä, strategioita ja tarinoita, joiden avulla voi nostaa verkkoliiketoiminnan uudelle tasolle. Podcast on kohdennettu jo hiukan isommille verkkokaupoille, joille onkin vähemmän sisältöä tarjolla.

eCommerceFuel

Startup / Gimlet

Mielenkiintoista asiaa startupeista, yrittäjyydestä, bisneksestä ja kasvusta. Myös tulevaisuuteen luotaavia aihealueita, joita jokaisen yritysmaailmassa liikkuvan on hyvä pitää silmällä. Ohjelman isäntinä ja emäntinä Lisa Chow ja Alex Blumberg.

Startup

My Wife Quit Her Job

Pienenpien, mutta verkossa hyvin menestyvien yritysten omistajien haastatteluja. Näistä podcasteista olisi hyötyä valtaosalle Suomen verkkokauppoja. Podcastien isäntänä toimii Steve Chou.

My Wife Quit Her Job

Llama Commerce Show

Brett Curry isännöi Llama Commerce Showta, jossa pilkotaan verkkoliiketoiminnan kenttää pieniksi palasiksi. Ajatuksena on käsitellä konkreettisia asioita, kuten esimerkiksi Facebook-mainontaa, joten näitä seuraamalla saa vinkkejä yksittäisten asioiden parantamiseen omassa verkkoliiketoiminnassa.

Llama Commerce Show

Muuta luettavaa verkkokauppa-alan seuraamisesta

Benchmarkkaa säännöllisesti jenkkien verkkokauppatoimintaa

PSD2-direktiivi raivaa tietä mobiilimaksamiselle

Inbound17: videot, AI ja vaikuttajamarkkinointi nousussa

Lue myös Verkkokaupan trendit 2018 -raportti ja tiedä mihin energia kannattaa suunnata tänä vuonna!

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi