Paytrail

Collector on nyt Walley

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 1.09.2021

Paytrailin maksutapavalikoimassa on saatavilla Collectorin lasku- ja osamaksuvaihtoehtoCollector Bankin maksuratkaisun uusi nimi on Walley.

Jatkossa, kun kuluttaja ostaa Paytrailin palvelun kautta tällä maksutavalla, lukee laskussa Walley. Syyskuun aikana myös laskun lähettäjä vaihtuu Collectorista Walleyksi. Maksun saaja säilyy ennallaan ja maksaminen lasku/osamaksu-maksutavalla toimii verkkokaupan asiakkaille vanhaan tapaan.

Suosittelemme kauppiaita päivittämään uuden nimen esimerkiksi ehtoihin ja mahdollisiin muihin paikkoihin kaupassa, missä Collector on mainittu maksuratkaisun nimenä. Kauppias voi halutessaan kertoa brändiuudistuksesta myös esimerkiksi uutisen muodossa omilla verkkosivuillaan.

Uuden Walley-tuotemerkin lisäksi on luvassa muitakin uudistuksia kuten Walley-sovellus, jossa loppuasiakas voi hallinnoida laskujaan. Walleylla on myös oma verkkosivusto walley.fi.

Collectorilta kattavat materiaalit muutokseen liittyen

Walleyn verkkosivuilta löytyy kattavat materiaalit uudistuksiin liittyen. Sivuilla on mm. päivitetyt toimitusehtopohjat, logot ja bannerit, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja paljon muuta suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja norjaksi.

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt