Paytrail

Paytrail & Shopify - palautukset nyt suoraan Shopifyn hallinnasta

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 20.05.2020

Voimme iloksemme kertoa, että Paytrailin maksupalvelu toimii nyt entistäkin paremmin Shopify-verkkokaupoissa. Päivitetyn integraatiomme tuomat edut ovat Shopifyta käyttävien asiakkaidemme käytössä tästä päivästä lähtien. 

Odotetuimpana uutuutena on se, että maksujen palautukset onnistuvat nyt suoraan Shopifyn omasta taustahallinnasta. Tällöin Shopify hyvittää ostotapahtumasta veloittamansa transaktiokulun takaisin kauppiaalle ja  palautukset kirjautuvat Shopifyn kirjanpitoraportteihin.

Kauppiailta tulleiden toiveiden mukaisesti olemme myös vaihtaneet Shopifyn maksulogomme muotoon: "Verkkopankki / Korttimaksu / Lasku". Lisäksi olemme lisänneet tukisivustollemme ohjeet, joiden avulla kauppias pystyy muokkaamaan kassasivun tekstejä haluamallaan tavalla.

Ohjeet maksujen palautukseen sekä kassasivun tekstien muokkaamiseen löytyvät Paytrailin Shopify-kohtaiselta tukisivustolta.

Suomalaiset maksutavat Shopifyhin

Kanadalainen Shopify on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista, jota käyttää jo yli miljoona verkkokauppiasta yli 175 maassa. Shopify on yksi suosituimmista alustoista myös Suomessa. Paytrail on ollut virallinen maksutapa Shopifyssa vuodesta 2016 lähtien. 

Paytrailin kautta saa kaikki yleisimmät suomalaiset maksutavat, kuten verkkopankit ja luottokortit sekä lasku- ja osamaksutavat Shopify-verkkokauppaan.  Myös American Express -kortti löytyy Paytrailin maksutapavalikoimasta.

Lisäksi Paytrail palvelee Shopify-kauppiaita reaaliaikaisilla maksukuittauksilla, joiden avulla tieto onnistuneista pankkimaksuista välitetään niin verkkokauppaan kuin kuluttajalle reaaliaikaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota Paytrail käyttöön Shopify-verkkokaupassasi ja liity osaksi Suomen suurinta verkkokauppiaiden yhteisöä!

Pyydä meiltä tarjous!

 

Lue myös

paytrail-icon Yleinen
    Tilaa kirjoitukset
    Opas verkkokauppaa perustavalle

    Haluatko perustaa menestyvän verkkokaupan? Lue uudistettu maksuton oppaamme!

    Lataa nyt