Paytrail

Paytrail osaksi Upseller -virtuaalista myyntiavustajaa

Paytrail Kirjoittanut Paytrail - 4.11.2020 10:36:56

Digitaaliseen myyntiin ja shopping helper -ratkaisuihin erikoistunut Upseller on tuonut markkinoille uuden virtuaalisen myyntiavustajan nimeltä UPSY Shopping Helper. Paytrail toimii tuotteeseen yhdistettynä maksupalveluna. 

UPSY Shopping Helper toimii verkkokaupassa chat-toiminnon tapaan, mutta sen avulla on myös mahdollista selata ja ostaa tuotteita. Se reagoi ja vastaa kunkin asiakkaan kyselyihin personoidusti sekä tarjoaa asiakkaalle automaattisesti niitä tuotteita, joista hän ostopolkunsa perusteella voisi todennäköisimmin olla kiinnostunut. 

UPSY yhdistyy verkkokaupan taustajärjestelmiin, auttaa asiakkaita löytämään sopivia tuotteita, tarjoaa eri vaihtoehtoja ja suosittelee täydentäviä ostoksia. Täten UPSY tuo henkilökohtaisen myynnin psykologiaa verkkoon.

"Moni kokee, että chatista saa huonoa palvelua ja se on myös valitettavan totta. Upsy ei ole chatti eikä botti vaan virtuaalinen myyntiavustaja, jossa palvelu ja myynti on automatisoitu. Sitä ei tarvitse opettaa vaan se integroituu saumattomasti verkkokauppa-alustaan ja tuotetietoon", Upsellerin toimitusjohtaja Juha Sulkakoski kuvaa uutta tuotetta.

Sulkakosken mukaan uusi ratkaisu voi jopa tuplata verkkokaupan myynnin – ja auttaa kotimaisia verkkokauppoja pitämään uusista asiakkaista kiinni.

"Henkilökohtainen myyntipalvelu lisää tutkitusti asiakastyytyväisyyttä, keskiostoksen summaa ja asiakkaan halua palata liikkeeseen. Myynnin voi myös automatisoida", Sulkakoski muistuttaa.

“On mahtavaa päästä tarjoamaan yhdessä Upsellerin kanssa tuotetta, jonka avulla verkkokauppiaat voivat tehdä lisämyyntiä erittäin käyttäjäystävällisellä tavalla", Paytrailin myyntijohtaja Johannes Kumpukoski toteaa. 

Katso lisää https://www.upseller.fi/upsy/

paytrail-icon Verkkokaupan myynti ja markkinointi