Paytrail

Äänestä vuoden 2020 paras sisältö!

Mari Oksanen Kirjoittanut Mari Oksanen - 11.1.2021

Nyt on aika äänestää viime voden paras sisältö. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Polar Vantage V2 -urheilukello. Kello arvotaan kaikkien 29.1.2021 mennessä vastanneiden kesken.

Tässä ehdokkaat. Jos et ole tutustunut vielä materiaaleihin, niin nyt siihen on hyvä tilaisuus. Linkki äänestykseen artikkelin lopussa.

Suuri verkkokauppa-alustaraportti 2020

suuri-verkkokauppa-alustaraportti-2020---kokemuksia-verkkokauppa-alustoista

Suureen verkkokauppa-alustaraporttiin kokosimme kokemuksia yli 500 verkkokauppiaalta. Verkkokauppa-alustan valinta ei ole helppoa. Siksi onkin hyödyllistä lukea muiden verkkokauppiaiden kokemuksia eri verkkokauppa-alustoista. Ne kertovat enemmän, kuin myyntipuheet ja avaavat asioita, jotka eivät välttämättä tule muualla esille.

Lue nyt

Kokemuksia verkkokaupan mutoksesta poikkeusaikana

verkkokauppiaiden-kokemuksia-koronan-vaikutuksista-myyntiin-ja-liiketoimintaan

Kysyimme sekä kuluttajien että verkkokauppiaiden kokemuksia verkkokaupasta poikkeusaikana ja erityisesti siitä, miten kevät muutti heidän toimintaansa. Raportti onkoostaa 750 verkkokauppiaan ja 1 000 kuluttajan mietteitä ja oivalluksia yksiin kansiin. Pohdinnoista käy selville muun muassa:

  • Mitä verkkokauppiaat oppivat poikkeusajasta
  • Miten kuluttajat aikovat toimia jatkossa
  • Verkkokauppiaiden tunnistamia kehittämistarpeita

Lue nyt

Verkkokaupan trendit 2021

Vuoteen 2021 lähdetään poikkeuksellisen digiloikan jälkeen. Lue verkkokauppa-alan huippuasiantuntijoiden näkemyksiä tulevasta vuodesta, tee kaupallesi kehityssuunnitelma ja pysy kyydissä!

Lue Verkkokaupan trendit 2021

Äänestys on päättynyt.