Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #6: uusia tuulia

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 6.5.2016
paytrail-Jalmari-verkkokauppiaana-uusia-tuulia.jpg

Edellisessä videossaan
Jalmari antoi vihiä siitä, että hänen elämässään ja vähän aikaa sitten perustamassaan verkkokaupassa on tapahtumassa isoja muutoksia. Uusimman videon pohjalta voisikin sanoa, että verkkokaupan perustaminen on saanut Jalmarin elämässä aikaan varsinaisen seikkailun.
 
Jalmarin kuudennessa videossa paljastetaan, millainen uusi vaihe Hampaille.fi -verkkokaupan tarinassa on pian alkamassa. Sen lisäksi Jalmari kertoo hieman saamastaan konsultoinnista hakukoneoptimointiin liittyen ja siitä miten hyödyllistä oli saada ulkopuolisen näkemykstä omasta verkkokaupasta. Konsultoinnin Jalmarille piti aiheen asiantuntija Jaakko Suojanen (Digimarkkinointi Oy). 
 
Tämän uusimman videon pohjalta voisi sanoa, että tältä verkkokauppiaalta ei puutu ainakaan uskallusta tai riskinottokykyä! Vai mitä sinä olet mieltä?
 
 
Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla 

Haaveiletko omasta verkkokaupasta?

Ebook-1.pngKuten Jalmarin uusimmasta videosta käy ilmi, verkkokaupan perustaminen voi olla alku matkalle, jota ei etukäteen pysty edes kuvittelemaan.

Haluatko sinäkin kokeilla siipiäsi verkkokauppiaana ja katsoa mihin tuo matka johtaa sinun osaltasi? Lataa tästä maksuton oppaamme, josta saat tietää, millaisia asioita kannattaa pohtia jo verkkokaupan perustamisvaiheessa mikäli tavoitteena on tehdä verkkokaupalla menestyvää liiketoimintaa. 

Lataa nyt