Paytrail

Case Puuvirrat

Puuvirrat vaihtoi Paytrailiin aiempaa nopeamman tilityssyklin sekä selkeämmän ja nopeamman raportoinnin takia.

Asiakastarinat | Puuvirrat

Vakautta ja nopeutta maksuliikenteeseen 

Puuvirrat tarjoaa erilaisia tuotteita sellaisille asiakkaille, jotka omistavat tulisijan tai tekevät polttopuita. Tuotteita löytyy niin kuluttajille kuin yrityksille. Puuvirtain verkkokaupan maksuliikenne kulkee Paytrailin kautta varmasti ja nopeasti.

Puuvirrat on perustettu vuonna 2013. Yrityksen toimi- ja varastotilat sijaitsevat Virroilla. Verkkokauppa palvelee asiakkaita eri puolilla maata ympäri vuorokauden.

"Kun meillä on verkkokauppa, niin tarvitsemme varman toimijan, joka hoitaa maksuliikenteemme", painottaa Puuvirtain yrittäjä ja omistaja Kimmo Hynynen.

"Vaihdoimme Paytrailiin, koska halusimme aiempaa nopeamman tilityssyklin sekä selkeämmän ja nopeamman raportoinnin", Hynynen jatkaa.

 

Sales Rescue pelastaa ostoskoreja

Hynynen kokee, että yhteistyö Paytrailin kanssa on konkreettisesti säästänyt Puuvirtain aikaa, kun esimerkiksi raporttien tulosteluun ei tarvitse enää käyttää aikaa samalla tavalla kuin ennen. Asiakkaalle Paytrail taas tarjoaa valittavaksi aiempaa useampia maksutapoja. Erityistä kiitosta Hynyseltä saa Paytrailin Sales Rescue -toiminto.

"Sales Rescue pelastaa ostoskoreja, kun maksutapahtuma jostain syystä keskeytyy. Voin itse määritellä viestin, mikä asiakkaalle lähtee, kun maksutapahtuma on keskeytynyt. Tämä on ollut hyvä toiminto ja pelastanut muutaman kaupan", Hynynen kertoo.

"Ostoskorien keskeneräisyydet ovat jääneet vähemmälle kuin aiemmin. Se on todella hyvä asia, kun puhutaan verkkokaupan rahaliikenteestä", Hynynen toteaa.

Vaivatonta yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa

Paytrailin kanssa tehtävää yhteistyötä Hynynen kuvailee kokonaisuutena vaivattomaksi. Yhteistyö on tuonut kaivattua vakautta maksuliikenteeseen sekä nopeutta tilityksiin.

"Paytrail on luotettava toimija, jonka kanssa on ollut tähän mennessä helppo toimia. Ongelmatilanteiden vuoksi ei ole tarvinnut ottaa kauheasti yhteyttä, vaan homma on toiminut hyvin", Hynynen summaa. 

Case Puuvirrat

Tarvitsetko maksupalvelua?

Ota yhteyttä