Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #8 - ruuhkavuodet

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 3.8.2016

Miltä tuntuu verkkokaupan pyörittäminen ruuhkavuosien keskellä?

Paytrailin vlogaava verkkokauppias Jalmari toteutti unelmansa loppuvuodesta 2015 hänen perustaessaan oman verkkokaupan avopuolisonsa Saran kanssa. Sen jälkeen elämä on vienyt häntä kaupungista toiseen ja verkkokaupan yhteyteen on jo perustettu kivijalkamyymäläkin.

Uusimmassa videossa Jalmari käy läpi, miltä yrittäjänä oleminen ja verkkokaupan pyörittäminen keskellä ruuhkavuosia tuntuu. Kaduttaako miestä vai onko hän tyytyväinen valintoihinsa? Katso video niin saat tietää!

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa. 

Innostuitko verkkokauppayrittäjyydestä?

ebook-osa1-cover.jpgHaluatko tehdä "Jalmarit" ja alkaa seurata omia unelmiasi? Mikäli unelmasi on perustaa oma verkkokauppa, me autamme ja tuemme sinua matkallasi. 

Ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi lukemalla verkkokaupan perustamista käsittelevä pikaoppaamme. Sen avulla saat tietää, millaisia asioita on syytä huomioida jo kaupan perustamisvaiheessa, mikäli tavoitteenasi on tehdä kannattavaa liiketoimintaa. 

Lataa nyt

Lue myös:

Jalmari verkkokauppiaana #2 - suunnitelma verkkokaupalle

Jalmari verkkokauppiaana #3 - verkkokauppa pystyyn kahdessa illassa

Jalmari verkkokauppiaana #6 - uusia tuulia