Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #9: tuotteiden hinnoittelun problematiikkaa

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 17.8.2016

paytrail-jalmari-hinnoittelu.jpg

Hinnoittelu on usein etenkin aloittelevalle kauppiaalle aika haastava tehtävä. Tuotteille pitäisi saada kilpailukykyiset hinnat samalla kun kauppiaalle pitäisi jäädä jotain katettakin. Verkkokaupoissa hinnoittelu on yleensä myös yksi kaupan tärkeimmistä kilpailutekijöistä, sillä samoja tuotteita myyviä kauppoja löytyy ympäri maailmaa ja ne kaikki ovat myös meidän suomalaisten kuluttajien saatavilla. 

Mikä tuotteiden hinnaksi pitäisi laittaa? Tämän kysymyksen parissa on pyörinyt myös Paytrailin vlogaajana toimiva Jalmari. Hänen haasteenaan on ollut miettiä, miten hinnoittelu pitäisi tehdä verkkokaupan ja kivijalan välillä. Tarjotako tuotteita edullisemmin verkossa vai laittaako tuotteille sama hinta niin verkkoon kuin fyysiseen myymälään?

Katso alla olevasta videosta, miten millaiseen ratkaisuun Jalmari on päätynyt hinnoittelussaan. Millaisen kiusallisen tilanteen hän pyrkii välttämään omalla valinnallaan?

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa. 

Oletko aloittamassa verkkoliiketoimintaa?

Siinä tapauksessa lataa uusi oppaamme, josta saat konkariyrittäjien vinkkejä verkkokaupan liiketoiminnan suunnitteluun. Oppaan avulla pystyt suunnittelemaan liiketoimintaasi asiakaslähtöisesti ja oppaassa esiteltävästä Lean Canvas -mallista saat työkalun verkkokauppasi arjen johtamiseen.

New Call-to-action

Lue myös:

Näillä sisältötyypeillä teet enemmän myyntiä verkkokaupassasi

Kuinka kutistaisin ostoskorin hylkäysprosentin verkkokaupassani?

Verkkokaupan tuotevalikoiman kehittämisellä iso rooli menestyksessä