Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana - verkkokaupan hakukoneoptimointi, osa 3

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 14.6.2016

Verkkokaupan sisällön optimointi hakukoneita varten

Jalmarin verkkokaupalle tehdyn hakukoneoptimointikonsultoinnin viimeisessä osassa tarkasteltiin Hampaille.fi -verkkokaupan sisältöä. Aiemmissa osissa käytiin läpi sivuston tekninen sekä verkkokaupan rakenteen optimointi. 

Tekstisisältö on edelleen Googlen parhaiten ymmärtämää sisältöä. Mikäli verkkokaupan tuotesivuilta ei löydy tekstiä, eivät kyseiset sivut ansaitse Googlen silmissä korkeita hakusijoituksia. Tällöin omille tuotesivuille on turha odottaa suurta liikennemäärää  hakukoneista. 

Jotta Google saadaan noteeraamaan verkkokaupan kategoria- ja tuotesivut, on niiltä löydyttävä tuotteita hyvin kuvailevat tekstit, jotka ovat niin kutsuttua uniikkia, eli ainutkertaista sisältöä. Maahantuojan sivulta löytyviä tekstejä ei siisjuuri tästä syystä kannata kopioida omaan verkkokauppaan.

Mutta kuinka paljon tekstiä kultakin tuotesivulta olisi hyvä löytyä? Entäpä silloin, jos oma tuote on hyvin kilpailtu? Mitkä ovat tärkeimmät tekstipaikat niin verkkokaupan kategoria- kuin tuotesivuilla? 

Katso videolta hakukoneoptimointiin erikoistuneen Jaakko Suojasen antamat vastaukset näihin kysymyksiin.


Hampaille.fi
-verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa. 

Ebook-8-cover-iso.pngParanna sijoitustasi hakukoneissa

Joko sinun verkkokauppasi löytyy hyvin Googlen hakutuloksista? Perehdy verkkokaupan hakukoneoptimointiin lukemalla suosittu oppaamme aiheeseen liittyen. Oppaan lataaminen on maksutonta. 

Lue myös:

Kuinka paljon myyvempiä verkkokauppasi tuotekuvaukset voisivat olla?

Verkkokauppiaan ensiaskeleet menestykseen: sisältö

Oivaltava sisältömarkkinointi kasvattaa verkkokaupan kassavirtaa