Paytrail

Suuri verkkokauppa-alustakysely 2018: vastaa ja voita iPhone X

Johannes Kumpukoski Kirjoittanut Johannes Kumpukoski - 5.4.2018

 suuri-verkkokauppa-alusta-kysely-2018

Verkkokauppa-alustoista kysellään paljon suosituksia eri keskustelupalstoilla ja samoilla palstoilla kuullaan mielipiteitä moneen suuntaan. Tähän on syynsä: se mikä on täydellinen toiselle verkkokaupalle, ei sovi ollenkaan toiselle, tarpeet ovat erilaisia. Tästä syystä teimme vuosi sitten ensimmäisen kyselytutkimuksen verkkokauppa-alustoista. Kysely oli menestys ja haluamme tehdä siitä vuosittaisen. Tämä siksi, että alustat kehittyvät ja verkkokauppiaiden tarpeet muuttuvat.

Koostammekin siis taas aitoja kokemuksia verkkokauppa-alustoista. Kysely on sinulle, jos olet jo käyttänyt jotain alustaa tai olet parhaillaan harkitsemassa jotain tiettyä verkkokauppa-alustaa.

Tulosten pohjalta koostamme raportin, josta selviää mitä alustoja Suomessa on käytössä, miksi niihin on päädytty ja mitkä ovat niiden vahvuudet. Selvitämme myös mitä alustoja valintavaiheessa harkitaan ja miksi.

Verkkokauppa-alustakyselyyn vastaaminen vie noin viisi minuuttia. Kysely on auki 5.4.-22.4.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme iPhone X:n.

Vastaa kyselyyn!

paytrail-icon Verkkokaupan hallinta