Paytrail

Jalmari verkkokauppiaana #12: verkkokauppa-alalla tapahtuu

Saana Borgström Kirjoittanut Saana Borgström - 6.10.2016

paytrail-jalmari-12.jpg

Nykyään kokopäiväisesti verkkokauppaansa pyörittävä Jalmari on päässyt hyvin jyvälle siitä, mitä verkkokauppayrittäjän arki on käytännössä. Aika tahtoo olla kortilla ja asioiden valmistuminen ei useinkaan tapahdu ihan yhdessä yössä. Mihin se oma työaika oikeasti kannattaisi kohdentaa on varmasti usein Jalmarin mielessä viimeisten viikkojen aikana. 

Vaikka vielä varsin tuoreen yrittäjän arki tarjoaakin haasteita, antaa se vastineeksi myös mahtavan vapauden. Vapauden valita ja lähteä mukaan juuri sellaisiin juttuihin, jotka itsestä tuntuvat kaikista innostavimmalta ja hyödyllisimmältä. 

Viimeisimmässä videossaan Jalmari kertookin siitä, mitkä hänen mielestään ovat kaksi kovinta juttua verkkokauppa-alalla tällä hetkellä. Molemmat niistä liittyvät verkkokauppiaana kehittymiseen ja verkostoitumiseen muiden alan toimijoiden kanssa.

Katso videolta, mihin Jalmari kannustaa muitakin verkkokauppiaita lähtemään mukaan. 

Hampaille.fi -verkkokauppaa pyörittävä Jalmari Lehto pitää videoblogia verkkokauppiaan arkeen liittyen. Videoissaan Jalmari käy läpi omia kokemuksiaan, tuntemuksiaan ja valintojaan verkkokauppiaana. Jalmarin vlogia voi seurata suoraan myös Paytrailin YouTube-kanavalla. Tilaa kanavamme, niin näet sekä Jalmarin että muut uudet videomme ensimmäisten joukossa.

Näin käynnistät verkkokaupan kannattavasti

Oletko aloittamassa tai vasta aloittanut urasi verkkokauppiaana? Tiedätkö mihin asioihin ja toimenpiteisiin verkkokauppiaan uran alussa kannattaa panostaa?

Katso Intotalon Ollis Leppäsen webinaaritallenne, jossa hän pyrkii vastaamaan kysymykseen; mitkä ovat tärkeimmät asiat, joiden pitää olla kunnossa verkkokauppaa käynnistäessä? Ole varovainen, tämän webinaarin vaarana on se, että innostut verkkokauppayrittäjyydestä ihan uudenlaisella tavalla. :)

Lue myös:

Valtteri Lindholm: Älä tuhlaa aikaasi Facebook-kirppiksillä, perusta verkkokauppa

Verkkoklinikalta apua verkkokaupan kaupallistamiseen

Verkkokaupan perustaminen - 5 tärkeää kysymystä liiketoiminnasta