Paytrail Connect API - mikä se on ja miksi haluaisin sen käyttööni?

avatar

Kirjoittanut Kaisa Kiviluoto - 12 kesäkuuta, 2013

Tässä blogissa on luvattu poistaa monimutkaisuus verkko-ostamisesta. Suuri lupaus, eikö? Uskallamme luvata suuria, koska olemme kehittäneet jotain uutta ja upeaa: Paytrail-tilin ja Paytrail Connect API:n.

Paytrail-tili on henkilökohtainen tili, johon käyttäjä voi tallentaa osoite- ja luottokorttitietonsa. Näin syntyy yksi tunnus, jolla voi tulevaisuudessa maksaa tuhansissa verkkokaupoissa, eikä välttämättä vain verkkokaupoissa. Kaikista tilillä tehtävistä maksuista jää maksutieto helposti näkyville. Maksaminen on turvallista ja helppoa.

Verkkokauppa saa Paytrail-tilin hyödyt parhaiten käyttöönsä toteuttamalla Paytrail Connect API:n. Kun API on toteutettu, kauppaan voi laittaa vaikka jokaisen tuotteen yhteyteen "Osta heti" napin, jota klikkaamalla asiakas voi tehdä ostoksensa Paytrail-tilin kautta ilman tarvetta siirtyä pois verkkokaupasta. Näin ostokokemuksesta tulee helppo ja saumaton. Asiakkaan tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteensa ja matkapuhelimeensa tuleva PIN-koodi tehdäkseen ostoksensa.

Alla oleva kuva kertoo, miten Paytrail Connect API toimii niin kuluttajan kuin verkkokaupankin näkökulmasta. Tarkemman teknisen dokumentaation löydät täältä. Dokumentaatio on toistaiseksi saatavilla vain englanniksi.

Paytrail Connect API antaa toteuttajille lähes vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa ostokokemus verkkokauppaan parhaaksi näkemällään tavalla. Odotamme mielenkiinnolla, kuinka upeita toteutuksia tästä syntyykään!

Paytrail Connect API -visualisation by Linda Saukko-Rauta

Lue myös:

Parempi vaihtoehto PayPalille

Konversio ja 3 kaupankäynnin keskeyttävää kulmakiveä

Lisätietoja Paytrail-tilistä

Topics: Verkkokaupan UX


Viimeisimmät blogipostaukset

Miten kirjoitat myyntiä kasvattavia tuotekuvauksia?

read more

PSD2 - rintamaraportti

read more

Sirkkatuotteita myyvä Entis: Lakimuutos ja ulkopuolinen rahoitus mahdollistanut volyymibisneksen kasvun

read more